Weet je nog, 2 jaar geleden in december? Wat was het een fantastisch weekend vol demonstraties, hapjes, drankjes, workshops, winacties en toffe kortingen! Precies, we hebben het over het WinterFestijn en dit jaar is dit spectaculaire evenement terug van weggeweest! Nog beter, nog grootser en nog leuker.

Workshops & Demonstraties

 

Golden Rose + Christian Faye make-up-workshop!

NIEUW NIEUW NIEUW! Zelfs zo kort voor het Winterfestijn hebben we nóg twee toffe workshops voor je weten te regelen. Eén is gericht op de producten van Golden Rose, de andere op Christian Faye. Meld je aan voor één of allebei! De inhoud van de workshops lees je hieronder:

1. Golden Rose

Gedurende deze workshop van ongeveer een uur leer je de basistechnieken van make-up waarbij je rekening houdt met verschillende gezichtsvormen. Leer over de juiste foundation kiezen, camoufleren van oneffenheden, wenkbrauw modelleren, juiste kleur kiezen, en aanbrengen van oogschaduw. Accentueer het mooiste aan je model en camoufleer haar mindere punten.
Creëer een mooie look aan de hand van de tips van een van onze professionele begeleiders.

Vooraf aan de workshop wordt in overleg met de groep gekozen uit de volgende make-upstijlen: shaping, dagmake-up of avondmake-up.

Let op:

 • Zorg zelf voor een model (zonder make-up)
 • Neem je eigen penselen, kwasten, make-upspons mee
 • Je maakt gratis gebruik van onze professionele make-up

Tijd: 10:00 – 11:00 uur of 14:00 – 15:00 uur

Kosten: gratis

Aanmelden: stuur een mail naar info@slendersbeauty.nl

2. Christian Faye

Christian Faye wenkbrauwpoeder staat bekend om het creëren van perfect gelijke wenkbrauwen in enkele seconden. Het geeft een prachtige natuurlijke uitstraling en is waterproof. Tijdens de workshop leer je hoe je op een gemakkelijke en professionele manier hoe je wenkbrauwen accentueert en prachtige smokey eyes creëert.

Let op:

 • Zorg zelf voor een model (zonder make-up)
 • Neem je eigen penselen, kwasten, make-upspons mee
 • Je maakt gratis gebruik van onze professionele make-up

Tijd: 12:00 – 13:00 uur of 16:00 – 17:00 uur

Kosten: gratis

Aanmelden: stuur een mail naar info@slendersbeauty.nl

 

Prontoman

Inmiddels een bekende naam in de wereld van de voetverzorging, maar wellicht nog niet voor iedereen duidelijk waaróm Prontoman zo goed werkt. Speciaal vanuit Duitsland komt Prontoman-directeur Jörn Gahrig vertellen over het merk, de werking en toepassingen van dit populaire product.

Tijd: 10:00 – 10:30 uur

Kosten: gratis

Aanmelden: stuur een mail naar info@slendersbeauty.nl

 

Footlogix

Footlogix is dé nieuwe sensatie op het gebied van voetverzorging. Waarin Footlogix zich onderscheidt? Niet snijden en een complete verzorging van A tot Z. Neem plaats voor een behandeling en ervaar het zelf. Of kijk lekker mee met iemand anders. Wil je model zijn? Stuur een mailtje naar onderstaand adres.

Tijd: 10:00 – 16:00 uur (doorlopend)

Kosten: gratis

Aanmelden: stuur een mail naar info@slendersbeauty.nl

 

Fire&Ice

Een nieuwe productlijn gericht op verkoeling en verwarming van spieren en gewrichten. Alles gebaseerd op gel! Daarnaast heeft Fire&Ice een unieke cellulitisgel. Kom langs voor meer informatie en een demonstratie.

Tijd: hele dag

Kosten: gratis

 

Samenwerkende Pedicures

Samenwerkende Pedicures is jaren een zeer gewaardeerde voetverzorgingslijn in Nederland. Tijdens deze Masterclass leer je alles over de ingrediënten, samenstellingen en speciale behandeltechnieken.

Tijd: 10:30 – 12:00 uur

Kosten: gratis

Aanmelden: stuur een mail naar info@slendersbeauty.nl

 

WandelWol

De dames van de WandelWol geven een lezing over het gebruik van de WandelWol zodat ook jij het perfect aan je klanten kunt uitleggen. Daarnaast ga je ook zelf kort aan de slag met de wol.

Tijd: 12:15 – 12:45 uur

Kosten: gratis

Aanmelden: stuur een mail naar info@slendersbeauty.nl

 

VYON

90% van de vrouwen (en mannen!) die een VYON-behandeling hebben ondergaan zijn overtuigd. Ben je dus nog op zoek naar een schoonheidsmerk of twijfel je over je huidige merk, kom dan langs voor een GRATIS proefhandeling van VYON. Ontdek het huidverjongend én -verbeterend effect tijdens een behandeling van een gediplomeerde VYON-schoonheidsspecialiste. Wil je model zijn? Stuur een mailtje naar onderstaand adres.

Duur: 10:00 – 17:00 (doorlopend)

Kosten: gratis

Aanmelden: Wil je zeker zijn van een plekje? Stuur een mail met je contactgegevens en gewenste tijd naar info@slendersbeauty.nl

 

Depilflax

De dames van Depilflax komen helemaal uit Spanje om maar liefst 2 workshops te geven. Een over ontharing met Sugar Paste en een over ontharing met flexibele Film Wax. Beide workshops duren ongeveer 1,5 uur. Natuurlijk kun je voor of na de workshop ook bij hen terecht met al je andere harsvragen! Wil je model zijn? Stuur een mailtje naar onderstaand adres.

Tijd: 10:30 – 12:00 (workshop Elastic Wax Film) en 13:00 – 14:30 (workshop Sugar Wax)

Kosten: gratis

Aanmelden: stuur een mail met je contactgegevens en gewenste workshop naar info@slendersbeauty.nl

 

ORLY

ORLY komt met iets nieuws op de markt en jij kunt daar als eerste bij zijn! Meld je aan voor 1 van de 4 tijdslots voor behandeling met de nieuwe Builder In A Bottle. Let op: er is per tijdslot slechts plaats voor één persoon. Meld je dus snel aan.

Alle plaatsen zijn VOL. Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Duur: 10:15 – 11:00; 11:15 – 12:00; 13:00 – 13:45 of 14:00 – 14:45

Kosten: gratis

Aanmelden: VOL

 

BTC

Op zoek naar een nieuwe pedicurestoel of professionele unit? Tijdens het WinterFestijn staan we de hele dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. En laat je niet afschrikken door de hoge kwaliteit van de stoelen, er is al een BTC-pedicurestoel vanaf €2.190!

Tijd: hele dag

Kosten: gratis

 

Pedicuremotoren

Hoe kan het toch dat een pedicuremotor soms kapot gaat? En waarom moet je elk jaar onderhoud laten uitvoeren? Onze monteur Jeroen legt je alles uit over de binnen- en buitenkant van een pedicuremotor (nat- of droogtechniek) en unit.

Tijd: hele dag

Kosten: gratis

 

Merbach

Heb je altijd al willen weten wat nu precies de verschillen zijn tussen handschoenen? Onze handschoenenspecialist Kyrhan legt je dit tot in detail uit. En natuurlijk kan ze je ook alles vertellen over de andere disposables van Merbach!

 

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706