Cursus ORLY GelFX

ORLY GelFX biedt het beste van twee werelden: de gellak is net zo gemakkelijk aan te brengen als gewone nagellak maar blijft wekenlang zitten, net zoals bij echte gelnagels. Tijdens deze workshop krijg je alles te weten over het gebruik van GelFX en wordt het aanbrengen voorgedaan. Na afloop krijg je een origineel ORLY GelFX-certificaat.

Inhoud

Tijdens de workshop leer je het stappenplan voor het gebruik van ORLY GelFX. Je komt te weten over de voorbereiding, het aanbrengen van de nagellak en de nazorg. Ook krijg je het aanbrengen van de ORLY GelFX gelnagellak voorgedaan. Verder krijg je verschillende tips en trucs voor het aanbrengen en verwijderen van nagellak in het algemeen en specifiek voor de gelnagellak van ORLY.

Waarom volgen?

Iedere vrouw wil er graag mooi en verzorgd bijlopen. Alleen niet iedereen is even handig in nagels lakken. En natuurlijk wil iemand zichzelf ook wel eens laten verwennen. Met deze cursus leer jij hoe je op de juiste manier ORLY GelFX aanbrengt en zo iedereen aan mooi gelakte nagels kunt helpen.

Of je nu een pedicure bent die haar klanten iets extra wil bieden of een visagiste die het plaatje helemaal compleet wil maken, de workshop ORLY GelFX is voor iedereen geschikt.

Bovendien genereer je met een minimale investering en compleet nieuwe inkomstenbron. Vergroot gemakkelijk je omzet door het aanbieden van nagelbehandelingen. Zo trek je ook nog eens een nieuwe klantengroep aan.

Kosten

Heb je bij ons een ORLY GelFX startpakket gekocht, dan is de cursus volledig gratis. We vragen bij inschrijving wel een borg van €25,- (exclusief BTW). Dit bedrag krijg je op de cursusdag weer terug.

Heb je een ORLY GelFX elders gekocht, dan bedragen de kosten €25,- (exclusief BTW).

Cursusdata

17 april 2018 14:00 – 16:00 uur VOL

15 mei 2018 14:00 – 16:00 uur

15 november 2018 14:00 – 16:00 uur

Meenemen

Wij zorgen tijdens de cursus voor de benodigde producten en een kopje koffie. Zou je zelf de volgende artikelen mee willen brengen:

 • ORLY GelFX startpakket
 • 1x gewone handdoek
 • Manicure-armsteun
 • UV-lamp
 • Schrijfgerei

Daarnaast is erg belangrijk dat je met natuurlijke nagels naar de cursus komt. Met gelakte nagels of kunstnagels kun je helaas niet deelnemen.

Inschrijven

Inschrijven voor al onze cursussen kan eenvoudig via de webshop. Plaats de cursus in het winkelmandje en reken af middels iDeal, Bancontact of overboeking. Kies bij Verzending voor “afhalen in Westerhoven”.

Kies je meteen voor een startpakket, dan worden de cursuskosten automatisch in mindering gebracht!

Nu inschrijven ►

Let op: pas na betaling is je inschrijving definitief. De cursuskosten dienen uiterlijk 2 weken voor aanvang voldaan te zijn. Heb je dit niet gedaan, dan kan het zijn dat je plaats wordt vrijgegeven voor een andere cursist.

»
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706