Nieuw: Behandelstoelen en schoonheidsbanken van PS Beauty Trade

16/04/2015

Sinds maart 2015 zijn wij distributeur van de behandelstoelen en schoonheidsbanken van PS Beauty Trade. Ook al bestaat PS Beauty Trade pas sinds begin dit jaar, er zit meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring in de schoonheidsbranche in deze onderneming. Deze kennis en ervaring is gebruik om producten te ontwikkelen die afgestemd zijn op de eisen van de beauty professionals als aan de verwachtingen van de klant.

 

Nederlandse productiePS Podo - 1 - Gespiegeld
De collectie van PS Beauty Trade bestaat uitsluitend uit behandelstoelen en schoonheidsbanken die volledig geproduceerd zijn in Nederland. Doordat de productie volledig in Nederland plaats vindt is er volledige controle en kan de kwaliteit gegarandeerd worden.  Alle producten zijn duurzaam ontwikkeld met gebruik van hoogwaardige materialen. PS Beauty Trade wil niet de goedkoopste op de markt zijn, maar de beste! Daarom geven ze vijf jaar garantie op de producten.

 

PS Podo
De PS Podo is een gebruiksvriendelijke pedicurestoel voorzien van drie motoren die hoogte, rugleuning en kantelfunctie regelen.  De PS Podo heeft een zeer lage instap van 54 cm wat het voor oudere en kleinere mensen eenvoudig maakt om in- en uit de stoel te stappen. De maximale werkhoogte van 126 cm zorgt voor een betere werkpositie en verkleind de kans op werkgerelateerde blessures. De PS Podo is verkrijgbaar in 16 verschillende kleurcombinaties.

 

PS BeautyPS Beauty - 1
De PS Beauty is een zeer comfortabel schoonheidsstoel dankzij de ergonomisch uitgevoerde bekleding. De behandelstoel is uitgevoerd met drie motoren die de rugleuning, hoogte en hellingshoek regelen. Het beendeel en de armsteunen kunnen handmatig versteld worden voor een gemakkelijke in- en uitstap voor de klant.

De zitting van de behandelstoel bestaat uit kwalitatief hoogwaardig schuim. Dit is zeer comfortabel en houdt vorm, zelfs na veelvuldig gebruik.

Website PS Beauty Trade

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706