10 Meest Gelezen Blogs van 2016

02/01/2017

Bloggen doen we natuurlijk niet voor niks. We willen jou graag op de hoogte houden van alles wat er speelt in de wereld van uiterlijke verzorging en voetverzorging. Van nieuwe producten en tips voor de zomer tot informatie over hygiëne en onderhoud van je pedicuremotor. We schrijven ze met veel plezier en hopen iets te kunnen bijdragen aan jou kennis en werkzaamheden. Benieuwd waar het meest naar werd gezocht het afgelopen jaar? Bekijk onze 10 meest gelezen blogs van 2016 hieronder.

1. Voetschimmel: Effectieve Bestrijding met Prontoman

prontoman

Voetschimmel is vervelend. In eens heb je het en soms kom je er maar moeilijk vanaf. Gelukkig biedt Prontoman effectieve bestrijding tegen deze nare kwaal.

Verder lezen

2. PS Flexibele Opvangschaal: een Must Have voor elke Pedicure

opvangschalen

Tijdens een pedicurebehandeling onstaat veel afval: eelt, teennagels, dode huidcellen. Met de flexibele opvangschaal voer dit op hygiënische wijze af.

Verder lezen

3. Wax Melts: Voor een Heerlijke Geur in je Salon of Praktijk

wax-melts

Breng je salon of praktijk tot leven met jouw eigen persoonlijke geur dankzij de unieke Wax Melts. Kies uit meer dan 40 verschillende geuren!

Verder lezen

4. Persoonlijke Hygiëne in de Praktijk

handen-wassen

Persoonlijke hygiëne is erg belangrijk om bacteriën en infecties te voorkomen. Met de volgende 7 tips zorg je dat jouw hygiëne perfect in order is.

Verder lezen

5. Handschoenen: welke zijn het best?

handschoenen

Op een doos handschoenen staat ontzettend veel informatie. Maar wat betekent het allemaal? Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rij.

Verder lezen

6. Ergonomisch Werken in de Salon of Praktijk

ergonomie

Ergonomisch te werk gaan is erg belangrijk om lang te kunnen blijven genieten van je beroep. Met deze tips zorg je voor een goede houding.

Verder lezen

7. 7 tips voor verzorgde voeten in de zomer

zomer

Het is natuurlijk een beetje gek om deze blog te lezen in het midden van de winter, maar ook na regen (of sneeuw) komt weer zonneschijn. Volg deze 7 tips en je bent verzekerd van mooie voetjes in de zomer!

Verder lezen

8. Beautyline Filtert 99,95% Van Alle Fijnstof

nagelafzuiger

Fijnstof is extreem gevaarlijk. Het is kankerverwekkend, zeker bij langdurige blootstelling zoals in nagelstudio’s. Met de Beautyline nagelafzuigers voorkom je deze vervelende ziekte.

Verder lezen

9. VitalFlex: Voor Blessurevrij Sporten en Soepele Spieren en Gewrichten

vitalflex

Sporten is leuk en gezond, maar blessures zitten in een klein hoekje. Voorkom ze door stijve spieren te behandelen met VitalFlex sportspray!

Verder lezen

10. Oorkaarsen: Ontspannende en Reinigende Therapie

oorkaarsen

Oorkaarsen zijn niet alleen heerlijk ontspannend maar helpen ook tegen migraine, holteontstekingen en nervositeit. Ontdek de heilzame krachten!

Verder lezen

 

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706