7 soorten nagelverzorging

10/10/2014

Glanzende, roze nagels met een mooie lengte staan netjes, vrouwelijk en verzorgd. Het hebben van mooie nagels zegt iets over je persoonlijkheid en is daarom steeds belangrijker geworden. Maar nagels hebben ook een hele belangrijke functie. Keratine, het eiwit waar nagels uit zijn opgebouwd, houdt namelijk vocht en vet vast. Ook beschermen nagels de zenuweinden van onze vingertoppen en tenen. Doordat de nagels aan de uiteinden van onze vingers en tenen zitten krijgen ze heel wat te verduren. Het is daarom goed om je nagels af en toe extra te verwennen.

Golden Rose en Orly hebben verschillende nagelverzorgingsproducten op de markt gebracht met elk een unieke functie. Hieronder worden de belangrijkste zeven besproken.

 

GR Nail Care

 

1. Verzorging voor zwakke nagels

De hardheid van je nagels wordt voor een groot deel genetisch bepaald. De nagelverharders bevatten ingrediënten als keratine, proteïne en vitamine en maken dunnen beschadigde nagels sterker, gezonder en flexibel. Het beschermt de nagel en geeft het een mooie glans.

2. Verzorging met extra calcium

Broze en droge nagels hebben calcium te kort. Je kunt dit verhelpen door calciumrijk voedsel te eten zoals groenten en zuivel, maar er is ook speciale nagelverzorging met extra calcium. Dit zorgt voor sterke nagels en houdt de nagelriemen gezond

3. Verzorging voor ribbels op de nagel

Hoe de ribbels op je nagels ontstaan is nooit bewezen. Wel wordt het als vervelend ervaren omdat de nagel sneller afbreekt. Speciale nagelverzorging vult de ribbels op en maakt de nagel sterker.

4. Nagelriemverzorging

Nagels groeien het beste wanneer nagelriemen zacht en soepel zijn. Scheurtjes in de nagelriemen kunnen infecties veroorzaken. Het is daarom belangrijk je nagelriemen goed te verzorgen en deze soepel te houden.

 

Orly Nail Care

 

5. Verzorging tegen nagelbijten

Nagelbijten is een verslaving die veel voorkomt bij de jeugd en heel moeilijk is om vanaf te komen. Speciaal hiervoor is nagellak ontwikkelt met een bittere smaak. Deze smaak zorgt ervoor dat je het bijten van de nagels kunt weerstaan. De nagels krijgen de kans om gezond en sterk te groeien.

6. Hydraterende verzorging

Droge nagels breken af. Dit ziet er lelijk en onverzorgd uit. De nagelverzorgingsproducten bevatten amandel, aloë vera en jojoba en hydrateren de nagel, nagelriem en de huid er om heen.

7. Verzorging voor snellere groei

De verzorgingsproducten die de nagelgroei stimuleren doen dit door middel van ingrediënten als keratine, zeewier, en vitamine A, C en E. Het maakt de nagel sterk en gezond.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706