Aankondiging Overname SlendersBeauty

07/09/2018

Beste klant,

Graag informeren we je over een verandering die heeft plaatsgevonden bij SlendersBeauty.

Na meer dan 25 jaar met veel plezier en toewijding SlendersBeauty te hebben opgebouwd, hebben Wil en Ineke Slenders besloten het stokje over te dragen aan Lisa en Ronald Wagter. Lisa en Ronald hebben de dagelijkse leiding overgenomen, maar Wil en Ineke blijven wel betrokken bij SlendersBeauty.

Wie zijn Lisa en Ronald?

Lisa heeft de afgelopen jaren bij Estée Lauder ervaring opgedaan in de beauty-industrie en volgt de opleiding “Gespecialiseerd Voetverzorger” (Medisch Pedicure). Ronald heeft, na zijn ervaring in de financiële sector, de afgelopen 3 jaar voor een marketing- en communicatiebureau gewerkt, onder meer voor klanten zoals ICI PARIS XL, adidas, Ahold en Philips.

Wat betekent dit voor jou?

Administratief zijn er enkele wijzigingen, waaronder onze rekeningnummers voor Nederland en België. Om ervoor te zorgen dat je betaling bij ons aankomt, vragen we je om vanaf nu de volgende gegevens te gebruiken:

Nederland (Rabobank): NL97 RABO 0331 5900 93

België (KBC Bank): BE58 7360 4830 7579

Let op: heb je ons rekeningnummer opgeslagen in het adresboek van je bank – bijvoorbeeld in internetbankieren of je bankapp – denk er dan aan om het nummer ook hier te wijzigen.

In de dagelijkse gang van zaken zal je weinig merken van de overgang. Lisa en Ronald gaan door zoals Wil en Ineke begonnen zijn. Dit betekent dat je dezelfde service, producten en diensten mag verwachten die je de afgelopen 25 jaar gewend bent. SlendersBeauty blijft je vertrouwde adres voor alle schoonheids- en voetverzorgingsproducten.

Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en kijken er naar uit je binnenkort te mogen verwelkomen in onze winkel om eens kennis te maken!

 

Met vriendelijke groet, namens SlendersBeauty,

 

Lisa & Ronald Wagter

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706