Abena Handschoenen worden Eurogloves

23/06/2017

Je hebt misschien al gemerkt dat ons assortiment handschoenen aan het veranderen is. Zo zijn een tijd geleden de Semperguard handschoenen van naam veranderd naar Sempercare. Nu zijn we gaandeweg de handschoenen van Abena aan het vervangen door Eurogloves. Dat heeft 2 simpele redenen: grotere keuze en een lagere prijs.

Welke handschoenen veranderen?

Alle Abena handschoenen, te herkennen aan de vrolijk gekleurde dozen, worden vervangen door Eurogloves. Wellicht mis je je vertrouwde kleur doos en daarom hebben we alles overzichtelijk op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding hieronder om te zien welke je vanaf nu nodig hebt.

Check voor ons actuele aanbod altijd onze webshop.

Verschillen

Wat betreft kwaliteit zijn beide merken gelijk. Alle handschoenen van Eurogloves voldoen aan de kwaliteitsstandaard AQL 1.5 alsmede de NEN-normen EN-455, EN-374 en EN-420. Hierdoor zijn ook Eurogloves geschikt voor GGD-gecertificeerde praktijken die zich houden aan de strenge LCHV-hygiënerichtlijnen.

Het enige verschil is de inhoud van de verpakkingen. Hieronder zie je wat de oude en de nieuwe inhoud zijn per soort.

Latex poedervrij: 100 ► 100

Latex gepoederd: 100 ► 100

Nitril wit: 100 ► 200

Nitril zwart: 200 ► 150

Nitril blauw NIEUW: 200

Nieuw variant

Met de komst van Eurogloves hebben we ook een nieuw merk in ons assortiment vinyl handschoenen. Deze handschoenen zijn bovendien poedervrij en perfect voor mensen met een latexallergie.

Prijzen

Met de verandering naar Eurogloves zijn er ook op het gebied van prijzen kleine wijzigingen. De prijzen van latex gepoederde en poedervrije handschoenen zijn gelijk gebleven. Deze kosten nog steeds respectievelijk €5,25 en €6,25 per doos (dezelfde prijzen gelden overigens ook voor de handschoenen van AltairMed).

De witte nitril handschoenen zijn zelfs goedkoper geworden: van €0,08 naar €0,07 per handschoen. De zwarte en de nieuwe blauwe varianten zitten op dezelfde prijs per stuk.

De vinyl Eurogloves zijn tot slot zeer gunstig geprijsd met €7,35 per doos. Ruim 10% goedkoper dan AltairMed en Sempercare.

Liever Abena?

Heb je toch liever Abena? Profiteer dan nog snel van 20% korting op alle Abena-handschoenen in onze webshop. We hebben veel soorten en maten nog steeds op voorraad.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706