Batiste droogshampoo

10/03/2016

Dankzij de sterk absorberende werking is de droogshampoo van Batiste de ideale oplossing voor iedereen die geen tijd heeft om het haar te wassen. Het geeft het vet en futloos haar weer een frisse en schone uitstraling. Batiste droogshampoo is geen vervanger van de gewone shampoo, maar kan het wassen van het haar wel een dag uitstellen. Dankzij het ingrediënt Oryza Sativa Starch (rijstzetmeel) wordt het vet van het haar en de olie uit de haarwortels geabsorbeerd en krijgt het een “schone” uitstraling.

Batiste droogshampoo geeft het haar volume voor een stralende look. Perfect voor iedereen die even geen tijd heeft om het haar te wassen, maar ook tijdens festivals waar de rij voor de douches altijd veel te lang is. Dankzij het kleine formaat van 50 ml is de droogshampoo ook handig voor onderweg.

Verschillende varianten
Naast het volume en de absorberende werking geeft Batiste ook een heerlijke frisse geur aan het haar. De droogshampoo is verkrijgbaar in vier frisse geuren: Original, Blush, Kers en Tropical. Speciaal voor het gekleurd haar heeft Batiste drie droogshampoo met een vleugje kleur. Deze Hint of Colour droogshampoo is verkrijgbaar voor licht of blond haar, midden- of kastanjebruin haar en donkerbruin of zwart haar.

Hoe gebruik je Batiste?
Schud de droogshampoo goed voor gebruik. Hou de spuitbus ongeveer 30 centimeter van de hoofdhuid en spray direct op de haarwortel. Doe dit pluk voor pluk en spray altijd aan de onderkant om een witte waas te voorkomen. Masseer de droogshampoo in het haar voor extra volume. Breng hierna het haar in model zoals je gewend bent.

Batiste droogshampoo is heel eenvoudig uit het haar te kammen of te verwijderen tijdens het wassen.

Maart 2016: Deze hele maand ontvang je 10% korting op alle varianten van Batiste droogshampoo.

http://www.pedicuregroothandel.nl/merken/batiste

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706