BC Nails: Innovatieve Nagelsystemen uit Nederland

04/11/2016

Misschien heb je het al gezien, maar sinds kort heeft SlendersBeauty het volledige assortiment van BC Nails! BC Nails is een supersnelgroeiend bedrijf uit Nederland en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe nagelproducten. Voor jou als nagelstyliste of pedicure dus de moeite waard om eens te proberen.

BC Nails Fiber Gel

fiber-gel-set

Het gelsysteem van BC Nails is het allernieuwste op het gebied van gelnagels. Aan de gel zijn glasvezeldeeltje toegevoegd. Hierdoor wordt de gel extra sterk, heeft het een hoge viscositeit en blijven je nagels uiteindelijk langer mooi. Deze gel is verkrijgbaar in 6 kleuren:

 

 

 

 

 

Voor het uitharden heeft BC Nails een professionele UV/LED-lamp ontworpen. De lamp is compact en heeft geen bodemplaat en is dus ook perfect voor ambulante nagelstylistes en zelfs pedicures.

BC Nails Acryl

bc nails bc nails

Naast het innovatieve gelsysteem heeft BC Nails ook een uniek acrylsysteem. De acryl heeft een hoge viscositeit en is super snel droog. In slechts 2 minuten is de acryl hard en klaar om bewerkt te worden. Daarnaast kan de liquid zonder bonder worden gebruikt en heeft hij geen sterke geur. Dat is wel zo prettig voor je klanten én voor jou.

Het acrylsysteem is verkrijgbaar in 6 onderstaande natuurlijke tinten.

 

Extra’s

Voor dat je aan de slag gaat heeft BC Nails de 2-in-1 Cleanser. Deze cleanser is op alcoholbasis en zorgt voor een diepe reiniging van de nagelplaat.

Daarnaast is er de zuurvrije, pH-gebalanceerde Bonder voor betere hechting op de eigen nagel. De bonder is geschikt voor het gel- en acrylsysteem.

Wil je je klanten net iets extra’s geven? Gebruik dan de Glosser. Deze zorgt voor een superieure hoogglans zónder plaklaag maar wel met UV-bescherming. Bovendien is polijsten niet nodig!

Wil je het volledige assortiment met base gelsliquids en brushes zien, ga dan naar www.pedicuregroothandel.nl/nagels/bc-nails

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706