Ben jij al carnaval proof?

12/02/2015

Je houdt er van of je haat het, maar dit weekend is het weer carnaval! Dé periode om in de meest creatieve outfits helemaal uit je dak te gaan. Een biertje hier, een snack daar, hossen en feesten met je vrienden. Je lichaam krijgt veel te verduren in deze periode. Gelukkig hebben we bij SlendersBeauty ook de ideale producten om ook deze carnaval weer te overleven.

Wat dacht je van de reiniging van die dikke lagen schmink. Met de gezichtsreinigingsdoekjes van Golden Rose krijg je het er zo weer vanaf! Daarnaast is het belangrijk om je gezicht goed in te smeren met een hydraterende crème om uitdroging te voorkomen. De Golden Care Rich Hydrating Day Cream voedt de huid en beschermt deze tegenveroudering. De crème van Golden Care trekt snel in en is daarom ook een ideale basis voor je make-up of schmink.

Carnaval

Ook je voeten en benen krijgen ontzettend veel te verduren. Tijdens de carnaval loop je kilometers polonaise. Daarom is het goed je voeten tussen de feesten door af en toe te verwennen met een lekker voetenbad. Het voetbadzout van Camillen is verfrissend en vitaliserend voor vermoeide en belaste voeten. Heb je geen tijd om tijdens deze dagen uitgebreid een bad te nemen dan is de Been Vitaal van Gehwol de oplossing. Het wordt snel door de huid opgenomen, is niet vettig, verfrist aangenaam en helpt effectief tegen vermoeide benen en voeten.

Geniet allemaal volop van deze dagen!!

Voor degene die een hekel hebben aan carnaval hebben we ook goed nieuws: Wij zijn tijdens de carnaval gewoon geopend!! Kijk op de site voor onze openingstijden.

 

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706