VRAAG: Rood, blauw, groen, soft? Wat betekenen die kleuren?

05/09/2016

voetbalsem blauw voetbalsem groen voetbalsem rood voetbalsem soft

Samenwerkende Pedicures heeft in haar lijn voetverzorgingsproducten een aantal voetbalsems aangeduid met verschillende kleuren. Op het eerste gezicht misschien een beetje verwarrend, maar eigenlijk heel logisch. Een korte uitleg.

Groen

Groen is al van oudsher de kleur van de natuur. Voetbalsem Groen is daarom gericht op de dagelijkse verzorging van je voeten. De voedende balsem van Samenwerkende Pedicures geeft je een verzorgd en zacht gevoel.

Blauw

Blauw wordt vaak geassocieerd met zekerheid, weerstand en gezondheid. Kijk maar naar de meest voorkomende kleuren in de zorg en het verzekeringswezen. Zo ook biedt de Voetbalsem Blauw ondersteuning bij het herstellend vermogen van de huid en versterking van de nagels. Zodat je voeten er weer tegenaan kunnen.

Rood

Als je aan rood denkt, denk je aan bloed. Het is dus niet verrassend dat Voetbalsem Rood zich richt op de doorbloeding van de voeten. Erg fijn als je last hebt van koude voeten dus. Tweemaal daags licht inmasseren en je voeten voelen weer aangenaam en warm aan.

Soft

Soft is natuurlijk geen kleur, maar de naam spreekt waarschijnlijk wel voor zich. Deze snel intrekkende voetbalsem zorgt voor een fluweelzachte huid. Hierdoor voorkom je ook meteen de vorming van kloven voorkomt. De gele kleur die de Voetbalsem Soft draagt wordt overigens wel vaak verbonden met de lente en de zomer. Hét moment om jezelf lekker te trakteren op een paar heerlijk zachte voetjes!

Heb jij ook een vraag? Stuur hem naar chris@slendersbeauty.nl en wie weet wordt jouw vraag behandeld in een volgende blog!

Op zoek naar de Voetbalsems van Samenwerkende Pedicures? Alleen deze maand zijn alle producten van Samenwerkende Pedicures met 10% afgeprijsd! Klik hier om naar de webshop te gaan.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706