2022
Slenders Footcare & Cosmetics - Velco Voetverzorging
Desinfectie door UVC en ozon met CASS

In tijden van corona beseffen we maar al te goed hoe belangrijk hygiëne en desinfectie is. Clean air supplies & solution of afgekort CASS Group is een Nederlands familiebedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van toestellen die uw spullen en/of ruimtes snel en veilig virus-, bacterie- en schimmelvrij maken. Ze zorgen voor schone lucht en gedesinfecteerde oppervlakten en spullen. Het resultaat? Een gezonde leefruimte en een veilige werk- en woonomgeving.


UVC en ozon

De toestellen van CASS doden 99,9% van de bacteriën, virussen en schimmels door middel van UVC en ozon. In de zorgsector zijn UVC en ozon al langere tijd van toepassing maar er wordt steeds meer gebruik van gemaakt in het dagelijks leven. Het zijn duurzame, effectieve en milieuvriendelijke technieken, welke zeer breed inzetbaar zijn. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het desinfecteren van autosleutels, een gsm, een mondmasker, schoenen, kleding, meubels tot zelfs een volledige ruimte.

UV Plus Intelligent UVC & OZONE Sterilization Box ULTIMATE

Dit is een sterilisatie box met een 360º desinfectie. Het kan gebruikt worden om je pedicure instrumenten te desinfecteren. Bovendien kan je het ook gebruiken voor dagdagelijkse spullen zoals je telefoon, sleutelbos, mondmasker, knuffel, haarborstel, afstandsbediening en toetsenbord. Via een LCD scherm kan je de instructies aflezen waardoor het toestel zeer gemakkelijk is in gebruik.

Bij gebruik in de complete box leg je de spullen erin en gebruik je een combinatie van UVC en ozon. De sterilisatie box is verkrijgbaar in 3 trendy kleuren: metallic grijs, groen en roze.

Je kan ook oppervlakten bijvoorbeeld een toetsenbord ‘scannen’ met behulp van de ronde kop. Dankzij het REV-ODS systeem (omgekeerde voorwerpdetectie) herkent het apparaat het object. Het apparaat stopt automatisch wanneer ze het object niet meer detecteert of de afstand te groot is. Dit werkt energiebesparend en veilig.

UV Plus intelligent UVC & OZONE Sterilization Bar ULTIMATE

De sterilisator bar bevat UVC LEDS en ozon waardoor je snel je spullen of oppervlaktes kan desinfecteren. Bijvoorbeeld voor het snel schoonmaken van onder andere kleding, stof, laptop, sleutels, telefoon, toetsenbord en schoenen. 3 tot 4 seconden dichtbij steriliseren met UV doodt 99,9% van de bacteriën en verwijdert nare geurtjes, denk bijvoorbeeld aan zweetvoeten. Net zoals de sterilisator box bevat ook de bar het REV-ODS systeem (omgekeerde voorwerpdetectie) en stopt dus automatisch wanneer ze het object niet meer detecteert.

Je kan het toestel ook in in een kledingkast hangen. Op deze manier zal de ozon worden gebruikt voor de desinfectie. Door de thermische infrarood lichaamsdetector (HBS systeem) schakelt het toestel uit van zodra er iemand binnen de 3 meter aanwezig is waardoor het volledig veilig is in gebruik. Het toestel is makkelijk mee te nemen en heeft een mooi design. De Sterilization Bar ULTIMATE is verkrijgbaar in 3 metallic kleuren: grijs, groen en roze.

UV Plus Intelligent UVC & OZONE Sterilization Case MINI

Dit is een stevige en professionele sterilisator koffer. De combinatie van UVC LEDS aan beide zijde van de koffer met 360º sterilisatie van ozon geeft een extra snelle desinfectie. Het doodt 99,99% van virussen, bacteriën en schimmels en is water- en stofdicht. Ook is het toestel oplaadbaar en gemakkelijk mee te nemen. Bij openen van het apparaat stopt het sterilisatieproces automatisch waardoor het veilig is in gebruik. Ideaal voor de ambulante pedicure of schoonheidsspecialiste.

Vanaf nu zijn de CASS toestellen verkrijgbaar bij Slenders Footcare & Cosmetics. Ben je geïnteresseerd in 1 van de toestellen of heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

« Terug naar overzicht
Vacature Heerhugowaard
Gezocht! Medewerker Verkoop Velco Voetverzorging (wo-vr 10-16, za 9-14)