Busch frezen “There is no substitute to quality”

12/02/2016

Gebr _buschIn 1905 starten de broers Ernst en Otto Busch een tandartsenfabriek in Düsseldorf. Ze wilden met hun fabriek een boost geven aan de tandheelkunde in Duitsland (op dat moment waren er maar 500 tandartsen in heel het land), door instrumenten van een betere kwaliteit te ontwikkelen.

Succesverhaal
100 jaar en twee Busch-generaties later is Busch nog steeds zeer succesvol dankzij de constante aanpassing aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en technologie, zonder af te doen aan de kwaliteit van de producten. De slogan van het merk is niet voor niets “There is no substitute to quality”.

Met de vergaarde kennis konden ook andere beroepsgroepen zoals goudsmeden, juweliers en podotherapeuten profiteren van de hoge kwaliteit van Busch producten. De innovatieve producten worden ontwikkeld met de beste technologieën in Engelskirchen (sinds 1908) en verkocht in bijna 100 landen.

Logo - Busch

Busch frezen
De collectie Busch frezen voor podotherapeuten en pedicures is zeer uitgebreid. Dankzij de verschillende materialen en verschillende grofheden is er voor elke voet of nagelbehandeling wel een geschikt frees.

Diamant frezen
Een zeer uitgebreid assortiment diamant frezen, verkrijgbaar met zes verschillende grits voor het verwijderen van hard eelt tot het voorpolijsten van de nagels.

Dia Twister frezenHst _DT4854R_100_SW_Test
Diamant  Twister frezen met een interne koelingstechniek. Verkrijgbaar in drie verschillende grits, voor het verwijderen van verschillende soorten eelt

MedCap
Diamanten slijpkapjes met CE-markering speciaal voor de droogtechniek. Voor het verwijderen van verschillende soorten eelt. Kostenbesparend dankzij de duurzaamheid van diamant (de MedCaps kunnen meer dan 300 keer gebruikt worden)

Hardmetalen (Tungsten) frezen
Voor de behandeling van mycose nagels, verdikte en verkalkte nagels en de nagelriem. De hardmetalen frezen zijn verkrijgbaar in acht verschillende vertandingen en twee frezen speciaal voor linkshandigen.

Hardmetalen Speed frezen
De hardmetalen Speed frezen zijn voorzien van een tinnen coating, een revolutionaire vertanding en afgeronde uiteinden. Hierdoor kunnen dikke en verkalkte nagels snel en veilig behandeld worden.

Kera frezenBusch -kera -k 424gqsr -060
De witte Kera frezen zijn gemaakt van keramiek. Voor de behandeling van verdikte en verkalkte nagels, misvormde en mycose nagels en de snelle verwijdering van orthese siliconen.

Hybride frezen
Hybride frezen zijn gemaakt van een combinatie van diamant en keramiek met een intern koelingstechniek. Verkrijgbaar in drie verschillende grits, voor het verwijderen van verschillende soorten eelt.

RVS frezen
RVS frezen voor een optimale roestvrije bescherming, zelfs na sterilisatie. Voor het behandelen van nagels, eelt en likdoorns. De holle frezen zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van likdoorns en verhoornde eeltplekken.

Polijstfrezen
Polijstfrezen voor het polijsten en reinigen van de nagels, voor mooie glanzende nagels.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706