Camillen 60

26/11/2015

Hedwig Raue

De succesvolle huidverzorgingslijn Camillen 60 is ontstaan in de dagelijkse praktijk. Grondlegger Hedwig Raue miste in haar voetverzorgingspraktijk een verzorgingslijn die zowel ontstekingsremmend als regenerend werkte. Daarom ontwikkelde zij in de jaren vijftig haar eigen verzorgingslijn. Ze besloot hiervoor de actieve ingrediënten uit de kamilleplant te gebruiken, azuleen en bisabolol. Deze plant stond al honderden jaren bekend als geneeskundige plant en vormt de basis van Camillen. Doordat het eerste product in 1960 op de markt kwam kreeg de verzorgingslijn de naam Camillen 60.

Voetverzorging
Het assortiment van Camillen 60 is inmiddels uitgegroeid tot meer dan veertig voet- en huidverzorgingsproducten. Deze producten ondersteunen de genezing en maken de huid soepel en zacht. Ze verminderen eelt en jeuk en beschermen tegen ontstekingen. Naast de dagelijkse voetverzorging heeft Camillen 60 ook verzorgingsproducten effectief tegen specifieke voetproblemen. Zo zijn er onder andere crèmes tegen kloven, vermoeide voeten, overtollig eelt, overmatig transpireren en voetschimmel. Ook heeft Camillen 60 verzorgingsproducten geschikt voor diabetici.

Camillen _60_fusscreme

Wellness & Footcare
De Wellness producten van Camillen 60 bevatten aloë vera en olijven. Ze beschermen en regenereren de huid en geven een aangename geur voor een kleine verwenbehandeling en een ontspannen sfeer. De Wellness producten zijn ideaal voor vermoeide en gestreste voeten en voor het voorkomen van gescheurde hielen en eeltvorming.

Soft Hand & Body
Voor zachte handen en een zachte huid heeft Camillen de Soft Hand en Soft Body producten ontwikkeld. Deze producten verzorgen en kalmeren de huid en geven deze een zijdezacht gevoel. De Soft producten zijn verkrijgbaar in de heerlijke geuren aloë vera, mango en amandel.

De producten  van Camillen 60 zijn verkrijgbaar in verkoopproducten, praktijkverpakkingen en mini’s in een display. Kijk voor meer informatie over ons assortiment Camillen 60 producten in onze webshop.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706