Complete saloninrichting voor een aantrekkelijke prijs

15/01/2015

De inrichting van je salon of praktijk is bepalend voor de eerste indruk die je klant krijgt. Naast je persoonlijke uitstraling, moet ook je salon een professionele uitstraling hebben, maar ook een ontspannen sfeer uitstralen en zorgen dat je klanten zich op hun gemak voelen. Het is daarom niet gek dat je hogen eisen stelt aan je saloninrichting.

Kwaliteit
Allereerst wil je natuurlijk meubilair van hoge kwaliteit, dat gemakkelijk in gebruik zijn. Of de behandelstoelen nu elektrisch of door middel van een gasveer te verstellen zijn, het moet wel snel en in een simpele beweging gebeuren. Ook de wieltjes onder je werkstoel, werktafel en loupelamp moeten ervoor zorgen dat je deze gemakkelijk, en het liefst met een hand, naar de gewenste plek kunt verrijden.

Comfort
Naast de kwaliteit is de comfort ook een zeer logische eis aan je salonmeubilair. Je klant moet comfortabel in de behandelstoel liggen en zich helemaal kunnen ontspannen. Maar jijzelf moet natuurlijk ook een goede werkhouding hebben op je werkstoel en comfortabel kunnen werken.

FG 650x 365

Complete saloninrichtingssets
SlendersBeauty en Pedicuregroothandel.nl hebben daarom zeven verschillende saloninrichtingen samengesteld. Alle combinaties zijn van hoge kwaliteit en zeer gemakkelijk in gebruik. De behandelstoelen zijn comfortabel en de werkstoelen zorgen voor een actieve werkhouding. De saloninrichtingssets zijn geschikt voor zowel starende als ervaren pedicures en schoonheidsspecialisten, verkrijgbaar vanaf € 499,- (ex. BTW) en worden altijd gratis afgeleverd.

Naast de bestaande saloninrichtingen is het natuurlijk ook mogelijk om een eigen set samen te stellen. Op een complete set krijg je altijd 10% korting. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via +31(0)40-2076577 of info@slendersbeauty.nl.

Het is ook mogelijk om de verschillende salonrichtingssets te leasen. Leasing geeft de mogelijkheid om een grote investering over een periode van maximaal vijf jaar te verspreiden. Klik hier voor alle informatie over leasing van salonmeubilair en apparatuur.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706