Congres “Dichtbij de Praktijk” i.s.m. Pedikon

15/06/2013

Als je tegenwoordig naar een congres voor voetverzorging gaat, krijg je vaak heel veel informatie over de nieuwste operatietechnieken of de nieuwste snufjes op gebied van onderzoeken. Maar, is dit wel zo nuttig? Waarom blijven we niet wat dichter bij de praktijk? En in het bijzonder: de praktijk waar JIJ mee te maken hebt als (medisch) pedicure. Dat is precies wat SlendersBeauty in samenwerking met Pedikon doet. Wij organiseren een congres genaamd: “Dichtbij de Praktijk”.

Het congres is een compleet gevulde dag met alle informatie en nieuwtjes die voor jou als pedicure interessant zijn. Geen ver-van-mijn-bed-show, maar praktische aanwijzingen en tips om meer uit je vak te halen. We behandelen hierbij verschillende onderwerpen binnen het werkveld, dus er is voor ieder iets te leren.

Klinkt dat goed of niet? Let wel op: om iedereen zo goed mogelijk aandacht te geven en hem of haar te helpen met vragen, hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan via onze cursuspagina ►

 

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706