Cursussen & Trainingen

Voetverzorging:

-Cosmetische Voetverzorging

Tijdens deze training leer je over verschillende soorten voetverzorging en de bijbehorende producten en technieken. Als bonus leer je ook de basis van voetmassage.


-Voet- en Onderbeenmassage

Tijdens deze tweedaagse training ga je aan de slag met verschillende massagetechnieken, leer je de voor- en nadelen van verschillende producten, indicaties en contra-indicaties.


-Footlogix

Bereid je volledig voor om aan de slag te gaan met Footlogix in jouw salon of praktijk.


-Pedicure Inloopmoment

Dit is hét moment om samen met collega-pedicures bij te praten over je favoriete vak: PEDICURE!


Schoonheidsverzorging:

Harsen Lycon Spateltechniek

Lycon is marktleider op het gebied van harsen en wordt gebruikt in meer dan 93 landen en door modellen als Pippa Middleton, Victoria Beckham en Emily Blunt. Sluit je aan en volg nu een cursus spateltechniek van Lycon.

Tijdens de cursus leer je alles over haargroei, haarsoorten en ontharingsmethoden. Daarnaast komen ook contra-indicaties en voor- en nabehandeling aan bod.


-Harsen Gelaat & Oksels

Maak je gezichtsbehandeling helemaal af met een harsbehandeling van de wenkbrauw en bovenlip. En het mooie is: met dezelfde techniek kun je ook meteen de oksels harsen.


-Harsen Onderbenen

In slechts 3 uur leren we je hoe je onderbenen harst , breidt snel en eenvoudig je aanbod uit met een nieuwe behandeling.


-Wenkbrauwen & Wimpers Verven

Tijdens deze cursus leggen we je stap voor stap uit hoe het verven in zijn werk gaat.


-Wenkbrauwen Modelleren en Verven

Wil je leren hoe je wenkbrauwen in model brengt of je heb je hier moeite mee. tijdens deze training komt modelleren, verven en styling aan bod.


-Bruidsmake-up

Een bruid laat stralen op de mooiste dag van haar leven? Jij kan het leren!
Binnen enkele uren leer je kneepjes van het vak en kun je direct aan slag met deze nieuwe behandeling.


-Contouren

Wist je dat door slim gebruik te maken van lichte en donkere tinten het gezicht kunt “shapen”? Zo kun je de mooie lijnen van het gelaat accentueren en meer diepte geven.


VYON

-VYON Introductie

Tijdens deze introsessie maak je kennis met het aanbod van VYON en laten we je zien hoe je VYON kunt inzetten in jouw schoonheidssalon


-VYON Professional

Tijdens deze3-daagse training ga je dieper in op alles wat VYON te bieden heeft. Je leert precies hoe je de unieke behandelingen uitvoert én waarom VYON nu juist wel werkt. Daarnaast krijg je een uitgebreide verkooptraining die in al je werkzaamheden van pas zal komen.


-VYON Fruitzuren

Speciaal voor beginnende of juist doorgewinterde VYON Professional organiseren we cursus specifiek gericht op fruitzuren. Bijvoorbeeld omdat je alleen met deze producten aan de slag wilt of omdat je wel een opfriscursus kunt gebruiken.


Weyergans

-Weyergans Introductie

Tijdens deze introsessie maak je kennis met het aanbod van Weyergans en laten we je zien hoe je Weyergans kunt inzetten om jouw schoonheidssalon naar een hoger niveau te tillen.


-Weyergans Professional Training

Met de Professional Training leer je alles over de doelgerichte behandelconcepten van Weyergans. ga je dieper in op alles wat Weyergans te bieden heeft. Je leert precies hoe je de unieke behandelingen uitvoert én waarom Weyergans nu juist wel werkt.


-Weyergans SPM

Met de Weyergans SPM wordt door middel van onderdruk het lichaam tegelijkertijd gemasseerd en gestimuleerd. Het effect is een boost aan je gezondheid én schoonheid.. Dit resulteert in:

 • Afvoer van lymfevocht en andere afvalstoffen
 • Stimulatie van doorbloeding
 • Regeneratie van huidweefsels
 • Afbreuk van vetweefsel

-Weyergans Facialstar

De Weyergans Facialstar is een apparaat voor non-invasieve mesotherapie. In plaats van met naalden te werken, gebruikt de Facialstar elektrodes en pulserende stroom om op effectieve wijze de zeer geconcentreerde anti-verouderingsingrediënten, vitamines en eiwitten in diepere lagen van de huid te brengen. Tegelijkertijd trainen de pulsen ook de spieren.


-Weyergans Dermabrasion

Met het Weyergans Dermabrasion geef je je klant een diepe peeling. Voor een stralende, egale en zachte huid.

Tijdens deze training leer je alles om de Dermabrasion op effectieve en veilige wijze in te zetten in jouw schoonheidssalon.


Nagels

-Gellak ORLY GELFX

Met ORLY GELFX sla je twee vliegen in één klap. Net zo gemakkelijk aan te brengen als gewone nagellak maar dan met de levensduur van echte gelnagels.


-Nagelverlenging ORLY Builder

Nagels verlengen met slechts één potje? Het kan met ORLY’s Builder In A Bottle!


Wellness

-Training Oorkaarsen

Je leert alles over de werking van oorkaarsen, hoe je een behandeling uitvoert en je gaat hierbij ook zélf ervaren hoe het is om een behandelding te ondergaan.


Binnenkort:

Wij zijn druk bezig met het plannen van nieuwe trainingen, van o.a.:
-Pedicure opfris trainingen
-Opleiding nagelstyliste gel/acryl
-Nagelspecialisaties met o.a. french manicure, babyboom
-Nagelbeugeltechnieken
-Busch frezen
-Oncologie

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706