Cursus Cosmetische voetverzorging

Als pedicure is je voornaamste taak het wegnemen van allerlei ongemakken. Van likdoorns tot eelt en kloven, allemaal worden ze stuk voor stuk aangepakt. Maar wat gebeurt er eigenlijk daarna? Laat je je klanten zo naar huis gaan? Natuurlijk niet! Je behandelt hun voeten tot in de puntjes, zodat ze met zachte, verzorgde en ontspannen voeten de deur uit gaan. Hoe je dat doet leer je tijdens de cursus Cosmetische voetverzorging.

Inhoud

De cursus bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Je krijgt alles te weten over de verschillende soorten voetverzorging en de bijbehorende verzorgingsproducten. Leem, scrubs, maskers, allen passeren de revue. Nadat al je vragen beantwoord zijn ga je zelf de technieken en producten toepassen op je medecursisten. Daarbij leer je bovendien de basis van voetmassages. Tot slot leer je hoe je een goede prijs bepaalt en hoe je je nieuwe behandeling presenteert en promoot. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

TIP: Wil je meer leren over het geven van voetmassages, volg dan ook de cursus Voet- en onderbeenmassage.

Waarom volgen?

Zoals we hierboven al aangaven stopt je werk niet wanneer de voeten van je klant weer pijnvrij zijn. Een voetbehandeling is niet af totdat de voeten verzorgd en ontspannen zijn. Dit is ook precies wat de klant verwacht na een behandeling. Cosmetische voetverzorging is dus absoluut een punt waarop je je kunt onderscheiden ten opzichte van andere pedicures.

Deze cursus echter ook prima geschikt voor schoonheidsspecialistes die graag de voeten willen meepakken bij de behandeling én de basis van voetmassage willen leren.

Kosten

De kosten bedragen €65,- (exclusief BTW). Daarbij zit het gebruik van de verzorgingsproducten tijdens de cursus inbegrepen. Bovendien krijg je op de cursusdag 10% korting op cursusgerelateerde producten.

Cursusdata

13 maart 2018 13:00 – 16:00 uur NIEUW

11 oktober 2018 13:00 – 16:00 uur

Meenemen

Wij zorgen tijdens de cursus voor de benodigde producten en een kopje koffie. Zou je zelf de volgende artikelen mee willen brengen:

 • 1x éénpersoons onderlaken
 • 1x grote (bad)handdoek
 • 4x gewone handdoek
 • 1x gastendoek
 • Schrijfgerei

Tot slot willen we je verzoeken om geen sieraden te dragen (of iets mee te nemen om ze in te doen) en de nagels kort te houden.

Inschrijven

Inschrijven voor al onze cursussen kan eenvoudig via de webshop. Plaats de cursus in het winkelmandje en reken af middels iDeal, Bancontact of overboeking. Kies bij Verzending voor “afhalen in Westerhoven”.

Nu inschrijven ►

Let op: pas na betaling is je inschrijving definitief. De cursuskosten dienen uiterlijk 2 weken voor aanvang voldaan te zijn. Heb je dit niet gedaan, dan kan het zijn dat je plaats wordt vrijgegeven voor een andere cursist.

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706