Cursus Oorkaarsen

Oorkaars-therapie is een oeroude therapie – oorspronkelijk afkomstig van de Hopi-indianen uit Noord-Amerika – waarbij op een zachte manier met holle brandende kaarsen het oor gereinigd wordt. Oorkaarsen worden gebruikt ter ontspanning, maar ook als middel tegen tal van ongemakken, zoals verstoppingen, griep, nervositeit en slapeloosheid. Tijdens de cursus gebruik je de originele Hopi-oorkaarsen van Biosun. Na afloop krijg daarom ook een officieel Biosun-certificaat.

Inhoud

Tijdens de cursus leer je alles over de werking van oorkaarsen en hoe je een behandeling moet uitvoeren. De cursus oorkaarsen is tweeledig. Enerzijds leer je hoe je oorkaarsen kunt toepassen in de praktijk, anderzijds zul je ook ervaren hoe het is om een behandeling met oorkaarsen te ondergaan. Zo weet je precies hoe je toekomstige klanten jouw behandeling zullen ervaren. Tot slot leer je oormassages uitvoeren zonder oorkaarsen. Op die manier kom je alles te weten over wellness via de oren. Uiteraard leer je ook de contra-indicaties voor oorkaarsbehandelingen herkennen.

Kosten

De kosten bedragen €40,- (exclusief BTW). Dit is inclusief alle benodigde materialen tijdens de cursus.

Datums

24 april 2018 14:00 – 16:00 uur

16 oktober 2018 14:00 – 16:00 uur

Meenemen

Wij zorgen tijdens de cursus voor de benodigde producten en een kopje koffie. Zou je zelf de volgende artikelen mee willen brengen:

 • 1x éénpersoons onderlaken
 • 1x gewone handdoek
 • 1x gastendoek
 • 1x fleecedeken
 • Schrijfgerei

Tot slot willen we je verzoeken om geen sieraden te dragen (of iets mee te nemen om ze in te doen) en de nagels kort te houden.

Inschrijven

Inschrijven voor al onze cursussen kan eenvoudig via de webshop. Plaats de cursus in het winkelmandje en reken af middels iDeal, Bancontact of overboeking. Kies bij Verzending voor “afhalen in Westerhoven”.

Nu inschrijven ►

Let op: pas na betaling is je inschrijving definitief. De cursuskosten dienen uiterlijk 2 weken voor aanvang voldaan te zijn. Heb je dit niet gedaan, dan kan het zijn dat je plaats wordt vrijgegeven voor een andere cursist.

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706