Dermio Care Plus – De Kracht van Plasma en Licht

24/05/2019

Ben je op zoek naar iets unieks voor in jouw schoonheidssalon? Iets wat er niet alleen mooi uitziet, maar ook je klanten mooi maakt? Dan is de Weyergans Dermio Care Plus wat voor jou!

Dermio Care Plus met rood licht
De combinatie van negatieve ionen en rood licht stimuleert huidverjonging.

Wat doet Dermio Care Plus?

De werking is nogal een scheikundig verhaal, maar we gaan het je toch vertellen. De Dermio Care Plus verhoogt de hoeveelheid negatieve ionen in zuurstof tot vijf miljoen per cm³. Hierdoor wordt zuurstof een plasma en plasma is oppervlakte-actief. Dit betekent dat de oppervlaktespanning van de huid verlaagt wordt waardoor de zuurstof diep kan doordringen.

Een simpel voorbeeld van een oppervlakte-actieve stof is afwasmiddel. Vul eens een glas met water en doe er een drupje afwasmiddel in. Je zult zien dat dit niet blijft drijven, maar direct naar de bodem zakt. Dit komt omdat afwasmiddel de oppervlaktespanning van het water verlaagt.

Te moeilijk? Geen probleem! Wat belangrijk is om te onthouden is dat het de Dermio Care Plus ervoor zorgt dat je lichaam binnen no time wordt gevuld met gezonde, verfrissende en verjongende zuurstof!

5 miljoen?

Ja zeker! Op een gemiddeld kantoor vind je zo’n 70 negatieve ionen per cm³ in de lucht. Meer over de werking en het belang van negatieve ionen lees je hier.

Hoe gebruik je Dermio Care Plus?

Het apparaat is niet alleen erg goed voor je huid en gezondheid, maar ook ontzettend makkelijk in gebruik.

De Dermio Care Plus bestaat uit een kastje met touchscreen en een kap. Je klant neemt plaats op een behandelstoel. Vervolgens plaats je de kap over haar of zijn hoofd en stelt door middel van het touchscreen het apparaat in voor behandeling. Zo simpel is het.

Dermio Care Plus met blauw licht
Blauw licht werkt erg goed tegen huidproblemen zoals acné, psoriasis en rosacea.

Wat voor behandelingen kun je doen?

Verwen je klant met een eenmalige energieboost of geef ze een volledige kuur voor het verjongen en verbeteren van de huid. Een behandeling duurt slechts 30 minuten, maar het apparaat kan naar believen ook korter of langer worden ingesteld. Een overdosis aan negatieve ionen is onmogelijk.

Energieboost

Last van een winterdip, hoofdpijn of astma? De Dermio Care Plus kan je hierbij helpen. Kies voor een van de speciale programma’s voor je klacht, ga liggen en voel je herboren.

Huidverbetering

Last van acné, rosacea of psoriasis? Het hoge gehalte negatief geladen zuurstof-ionen in combinatie met blauw (bijna UV) licht heeft een sterk antiseptische werking wat helpt bij het verminderen van huidproblemen.

Huidverjonging

Willen we niet allemaal onze babyzachte wangetjes en strakke huidje behouden? Helaas kun je niet terug in de tijd, maar een huid een flinke oppepper geven kan zeker wel. De zuurstof uit de Dermio Care® Plus geeft je huid een ware boost. Collageenproductie en metabolisme worden gestimuleerd waardoor fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en diepe rimpels aanzienlijk verminderen.

Begin met een kuur van 10 behandelingen verspreid over 2 weken om het maximale effect te bereiken. Daarna volstaat één behandeling per 2 à 3 weken om het resultaat te verlengen.

Lichttherapie

Eén van de onderdelen die de Dermio Care Plus zo bijzonder maakt is de speciale lichten op de kap. Door verschillende golflengtes toe te passen haal je het beste uit de huid naar boven. Lees meer over lichttherapie in deze blog.

Combineer!

Dermio Care Plus is eenvoudig te combineren met andere behandelingen waarbij de cliënt op de rug ligt, zoals vacuümtherapie, lymfedrainage, RF, laser, cryotherapie, bodywraps . Zo bespaar je veel tijd en sla je twee vliegen in één klap. Ook alle gezichtsbehandelingen – met of zonder gezichtsmasker – zijn mogelijk.

De kosten

Op het eerste gezicht lijkt het apparaat prijzig, maar we verzekeren je: hij is zeer eenvoudig terug te verdienen. We hebben het verdienmodel voor je uiteengezet in deze blog.

Zin in een behandeling?

Wil je de Dermio Care Plus eens zelf proberen, kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende behandeling. Het apparaat staat klaar in onze showroom, dus kom gezellig langs!

Laat je even weten wanneer je komt? Dan zorgen we ervoor dat we klaar staan om je alles te vertellen wat je wilt weten.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706