Duffies: Het Anti-Geurzakje Tegen Stinkende Schoenen

11/04/2018

Last van stinkende schoenen? Bijvoorbeeld door het werk dat je doet of door zweetvoeten? Dan is er nu de oplossing: Duffies!

Wat zijn Duffies?

Er zijn verschillende producten tegen stinkende schoenen. Bijvoorbeeld deodorantsprays, geurballetjes en zelfs speciale apparaten waar je je schoenen aan bevestigt. Geen van deze producten heeft helaas een langdurig resultaat of zijn zelfs slecht voor de gezondheid. Duffies zijn uniek in zijn soort. Een setje van 2 vrolijke zakjes, handig in gebruik en met een drievoudige werking:

 • Onttrekken het vocht uit je schoenen
 • Neutraliseren nare geurtjes
 • Verspreiden een nieuwe aangename geur

En het mooie is: Duffies blijven tot wel 4 maanden actief op alle 3 deze punten!

duffies anti-geurzakjes

Zijn Duffies veilig?

Zoals hierboven al aangegeven bestaan er producten die erg onveilig zijn voor de gezondheid, zoals apparatuur die werkt met ozon. Ozon is een toxische verbinding die bij langdurig inademen ongezond is, zelfs bij lage concentraties. Dergelijke apparatuur dient vaak 25 minuten aan te staan om het gewenste effect te bereiken. Daarnaast heeft ozon een eigenaardige geur. Goede ventilatie is hierbij dus heel erg belangrijk.

Duffies zijn compleet ongevaarlijk, handig in gebruik én gemaakt van enkel natuurlijk materialen. De zakjes zijn gevuld met bamboe geactiveerde houtskool en zoutkristallen. Het enige wat je hoeft te doen is de zakjes in je schoenen te stoppen.

Waarvoor zijn Duffies geschikt?

Door het handige formaat van de zakjes zijn Duffies geschikt voor heel veel toepassingen. Op de eerste plaats natuurlijk schoenen, zoals werkschoenen, wandelschoenen of sportschoenen. Maar je kunt ze ook op andere vochtige of muffe plekken neerleggen, zoals in je kledingkast, op zolder of in koffers.

Bekijk in de webshop ►

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706