Eindejaarsgeschenken; een kleinigheidje voor je klanten!

20/11/2014

Eindejaarsgeschenken; een kleinigheidje voor je klanten!

Je kan er niet omheen, de decembermaand komt er weer aan. Winkels liggen vol met geschenkpakketten en ook de reclamefolders staan vol met aanbiedingen. Sinterklaas en de Kerstman hebben het weer druk komende maand!

December is ook dé perfecte maand om je vaste klanten te bedanken  voor hun vertrouwen in jouw salon of praktijk en de behandelingen die je uitvoert. Mensen vinden het altijd leuks om iets kleins te krijgen. Het gaat om de boodschap, niet om de waarde van het cadeau. Denk er dus goed over na wat je wilt communiceren naar je klanten. Zorg dat je origineel en persoonlijk bent.

Eindejaarsgeschenken

Een aantal voorbeelden:

 • Geef een cadeaubon of kortingsbon voor een volgende behandeling of een nieuwe behandeling om deze op die manier te promoten bij je klanten.
 • Geef een klein formaat handcrème, voetcrème of lotion van het merk waarmee je werkt.
 • Heerlijk geurende zeep, wax melts, geurbuiltjes of geurstokjes. Dit zal ook je salon lekker laten ruiken tijdens de feestdagen.
 • Bruisballen of zout voor in bad voor een heerlijk ontspannende avond ter voorbereiding op of na de drukke feestdagen.
 • Of geef een efficiënt cadeau zoals hielvijlen, puimsteen een make-upspiegeltje of nagelknippers.

Er zijn honderden mogelijkheden. Kijk voor ideeën in ons assortiment eindejaarsgeschenken. Wat je ook verzint, je klant zal het altijd waarderen. Wat geef jij cadeau aan je vaste klanten?

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706