Eindejaarsgeschenken, een persoonlijk gebaar naar je klanten toe

26/10/2015

Eindejaarsgeschenken, een persoonlijk gebaar naar je klanten toe

Een eindejaarsgeschenk is een mooi gebaar om je vaste klanten te bedanken voor hun vertrouwen in jouw salon of praktijk en de behandelingen die je uitvoert. Vaak is het een kleinigheidje, het gaat immers om de boodschap die je wilt over brengen en niet om de waarde van het geschenk. Het is natuurlijk geen verplichting, maar je klanten zullen het zeker waarderen. Een kleine investering kan dus positieve gevolgen hebben voor de binding met je klanten.

IMG_3843

Er zijn honderden mogelijkheden en ideeën voor eindejaars- of relatiegeschenken. Een aantal voorbeelden:

 • Geef een cadeaubon of kortingsbon voor een volgende behandeling of een nieuwe behandeling. Op deze manier kan je klant kennis maken met ander soorten behandelingen die je aanbiedt en krijg je ze misschien zelfs overtuigd.
 • Geef een goodiebag met testers en informatie over producten waar je mee werkt. Ideaal om je klant kennis te laten maken met verschillende producten en het zelf te laten ervaren. Als je klant overtuigt is van de werking van de producten zal die het in de toekomst misschien wel aanschaffen.
 • Geef een kleinigheidje dat gerelateerd is aan je werk. Bijvoorbeeld een mini pedicureset, een voetvijl of nagelknipper voor pedicures of een oogschaduwpotlood, make-up spiegeltjes of wimperkruller voor schoonheidsspecialisten.
 • Daarnaast zijn er nog honderden andere mogelijkheden voor eindejaarsgeschenken. Bijvoorbeeld bruisballen voor in bad, geurstokjes en wax melts voor een heerlijk geurende woonkamer of een leuke nagellak.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor ideeën in ons assortiment eindejaarsgeschenken. Wat je ook verzint, je klant zal het altijd waarderen.

Heb jij al besloten wat je dit jaar aan je klanten gaat geven? 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706