Flexibele Opvangschaal: een Must Have voor elke Pedicure

22/05/2014

Een pedicure voert tijdens een behandeling ontzettend veel verschillende handelingen uit. Voeten worden gezuiverd en gemasseerd, nagels worden verzorgd en gepolijst en eelt en likdoorns worden verwijderd. Tijdens deze werkzaamheden ontstaat er veel afval: dode huidcellen, afgeschraapt eelt, teennagels en eventueel water van de motor. Dit afval moet opgevangen worden om een hygiënische werkplek te behouden. Hiervoor biedt SlendersBeauty de oplossing: de flexibele siliconen opvangschaal.

ps beauty trade flexibele opvangschaal

Onbreekbaar

De siliconen opvangschalen zijn flexibel en onbreekbaar en voelen altijd warm aan. Ze zijn bestand tegen alle agressieve vloeistoffen, zoals aceton en alcohol en zijn gemakkelijk in onderhoud. Je kunt de schaal het beste reinigen met neutrale zeep. De agressieve vloeistoffen tasten de kleur van de opvangschaal niet aan, dus de opvangschaal verbleekt nooit.

Dutch Design

Doordat de productie van de pedicure opvangschalen plaatsvindt in Nederland is er grote controle over de productontwikkeling en kan PS Beauty Trade de kwaliteit van het product blijven garanderen. Zij geven daarom niet voor niets 5 jaar volledige garantie op de siliconen opvangschalen.

Kies je kleur

Tot slot is de opvangschaal verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren. Zo is er dus altijd een die past in jouw praktijk! Kies uit wit, groen, paars, lichtblauw of roze. Sinds 2017 zijn er daarnaast 2 nieuwe kleuren: grijs en lichtgroen. Laatstgenoemde is slechts beperkt leverbaar, dus sla nu je slag!

Meer informatie

Bezoek de speciale website met meer informatie over onze eigen producten via www.sbdesign.nl of ga naar onze webshop

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706