Flexibele opvangschaal

13/11/2015

Het klinkt misschien een beetje raar om dit zelf te zeggen, maar onze flexibele opvangschaal is echt een must have voor elke professionele pedicure. Niet alleen is de opvangschaal handig wanneer je ambulant werkt, ook hij hygiënisch en nagenoeg onverwoestbaar.

opvangschaal

Hygiënisch

Je kent het wel: that awkward moment when je met dental towels en handdoeken aan het prutsen bent bij je klant thuis. Alles wordt vies en nat en eigenlijk schaam je je een beetje. Dankzij de opvangschaal is dit verleden tijd. Hij vangt al afval dat ontstaat tijdens een pedicurebehandeling op, zoals sprayvloeistof uit de pedicuremotor, dode huidcellen, eelt en teennagels. Na gebruik kun je dit eenvoudig gemakkelijk weggooien. Het gebruik van een opvangschaal zorgt voor een efficiënte en hygiënische behandeling.

Gebruiksvriendelijk

Doordat de opvangschaal is gemaakt van flexibel siliconen is hij zeer buigzaam, oprolbaar en onbreekbaar. Het materiaal voelt altijd warm aan wat het comfortabel maakt voor uw klanten. Daarnaast is hij bestand tegen agressieve vloeistoffen, zoals aceton en alcohol. Deze vloeistoffen tasten de kleur niet aan. Bovendien is de opvangschaal gemakkelijk te reinigen met neutrale zeep.

Uniek

Onze opvangschalen zijn al verschillende malen geprobeerd na te maken. Echter, want die van ons uniek maakt is de unieke samenstelling van het materiaal. Hierdoor zitten er geen scherpe randen aan waaraan je je kunt openhalen. Ook voelt de opvangschaal altijd zacht en comfortabel aan voor de klant.

 

opvangschaal

Kwaliteit

Al onze opvangschalen worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor hebben wij volledige controle over de productie en kunnen we de kwaliteit garanderen. Niet voor niets geven we daarom ook 5 jaar garantie.

Verkrijgbaar in roze, paars, blauw, wit, groen en sinds ook grijs! Bekijk dit product in de webshop ►

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706