Gehwol, voor de complete voetverzorging

15/01/2016

 

De slogan van het Duitse voetverzorgingsmerk Gehwol is “Everything for the well-being of the foot”, en dat klopt helemaal. De afgelopen 140 jaar is Gehwol uitgegroeid tot een verzorgingsmerk dat ieder soort voetprobleem aanpakt.

Historie
Het begon allemaal in 1868 toen Eduard Gerlach het warenhuis van zijn vader overnam in Lübbecke, Westfalen en hier een drogisterij aan toevoegde. Eduard was een pionier op het gebied van moderne voetverzorging. Hij ontwikkelde de eerste industrieel geproduceerde zalf met een beschermende en verlichtende werking. in 1882 ontwikkelde hij een zeer effectief product gebaseerd op onverzadigde vetzuren, mineralen en essentiële oliën en vermarkte het als “E. Gerlach’s preservative cream”. Dankzij de grote hoeveelheden en industriële productie was het product van constante kwaliteit en toegankelijk voor een groot deel van de bevolking.  Voor zijn “preservative cream” ontvang Eduard Gerlach verschillende internationale awards.

Moderne voetverzorging
Door continue klantoriëntatie en innovatie heeft Gehwol twee wereldoorlogen overleefd en is het merk nog steeds succesvol. In 1961 ontwikkelde Gehwol een productlijn speciaal voor pedicures en podotherapeuten: Gehwol Fusskraft.  Gehwol Fusskraft is een uitgebreide productlijn die elk voetprobleem effectief aanpakt en beschermt tegen voetschimmel, nare geurtjes en overmatige eeltvorming. Fusskraft Soft is de nieuwste verzorgingslijn van Gehwol en is speciaal ontwikkeld voor een verwenbehandeling in de pedicurepraktijk.

Gehwol Fusskraft

Productlijnen
Naast de Fusskraft heeft Gehwol nog verschillende productlijnen die de voeten beschermen en intensief verzorgen. Gehwol Med verhelpt en beschermt tegen hardnekkige voetproblemen zoals droge huid, eelt, voetschimmel en brosse nagels. De klassieke Gehwol producten zijn effectieve, moderne voetverzorgingsproducten voor iedereen. Deze lijn bevat balsems voor alle huidtypes, producten tegen zweetvoeten en verfrissende en revitaliserende badzout en badcrème.

Naast de verzorgingsproducten heeft Gehwol drukbeschermers van polymeer en vilt. Met onder andere teenbeschermers, likdoornpleisters, teenspreiders en knokbeschermringen.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706