Geld verdienen met Dermio Care Plus

21/06/2019

Oké, je bent zo ver. Je bent overtuigd van de geweldige resultaten van de Dermio Care Plus. Maar, je twijfelt nog een beetje hoe dit apparaat past binnen jouw salon. Het is natuurlijk best een investering en die moet je wel terugverdienen. In deze blog leggen we je uit hoe je dit doet.

Weyergans Dermio Care Plus
Weyergans Dermio Care Plus

Onderhoud

Laten we eerst beginnen met het onderhoud. Onderhoud en reparaties bepalen voor een groot deel de uiteindelijke kosten van een apparaat. Kijk maar naar een auto. Heel leuk dat hij bij aanschaf niet zoveel kostte, maar de onderhoudskosten rijzen de pan uit.

Wat onderhoud betreft is de Dermio Care Plus een droomapparaat. Hij heeft geen reguliere onderhoudsbeurt nodig, er hoeft geen vloeistof iets anders te worden vervangen en qua slijtageonderdelen is er slechts één klein dingetje dat je eens in de zoveel tijd dient te vervangen. Dit is een watje in een filter en kost een paar euro.

De potentiële levensduur van het apparaat is hiermee oneindig, mits je er netjes mee omgaat natuurlijk. Mocht er toch onverhoopt iets kapot gaan, dan zijn veel onderdelen los te bestellen. Zo hoef je niet meteen een hoop geld uit te geven.

Behandelingen

Doordat het apparaat zelfs zijn werkt doet, leent het zich uitstekend om zelfstandig gebruikt te worden of te combineren met andere behandelingen of zelfs andere klanten.

Eenmalige behandeling

Voor iedereen die de Dermio Care Plus eens wil proberen is de eenmalige behandeling het startpunt. Voor een optimale beleving en resultaat – zeker bij huidverbetering- en verjonging – duurt een behandeling ten minste 30 minuten. Als behandelingsprijs reken je hiervoor tussen de €1 en 1,50 per minuut. Voor een losse behandeling komt dat dus neer op een prijs van tussen de €30 en €45. Afhankelijk van je locatie, reputatie en concurrentie kun je deze eventueel bijstellen naar boven of beneden. Houd hier wel rekening mee als je ook abonnementen gaat aanbieden.

Combineren

Als je salon zich daarvoor leent, kun je dat half uurtje mooi gebruiken om de behandelruimte schoon te maken, je administratie te doen of even een pauze te nemen. Heb je een langere behandeling gepland, dan zou je misschien zelfs een andere klant kunnen helpen, maar dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van je salon. Een bezoek aan de schoonheidssalon is immers een moment van ontspanning en aandacht en het is belangrijk dat je klant dit ook zo ervaart.

Mocht je naast schoonheidsspecialiste ook pedicure zijn, dan zou je de behandeling kunnen combineren met een voetbehandeling. Zo sla je twee vliegen in één klap. Overleg wel met je klant of hij of zij dit prettig vindt. Een pedicurebehandeling kan wel eens gevoelig zijn en sommige mensen willen graag zien wat er gebeurt.

Kuur

Om het ultieme resultaat van de Dermio Care Plus te bereiken volgt je klant eerst een kuur. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen binnen 2-3 weken. Om hierna het resultaat te onderhouden volstaat één behandeling elke 2-3 weken.

Als iemand de kuur wil volgen of sowieso vaker wil komen, dan is het voor je klant en voor jou interessant om een rittenkaart of abonnement aan te bieden. Bijvoorbeeld een 10-rittenkaart om de kuur te doen. We raden aan hiervoor een korting van 20-25% te berekenen.

Met de 10-rittenkaart heeft je klant natuurlijk nog niets voor ná de kuur. Om in één keer klaar te zijn en eeuwig jong te blijven* kiest je klant het best voor een abonnement. Voor een vast bedrag per maand mag je klant vervolgens één keer per week gebruikmaken van de Dermio Care Plus. De adviesprijs voor een halfjaarabonnement is €65-€90 en bij een jaarabonnement €45-€70 per maand.

Je denkt misschien “hè, dat is weinig”, maar zowel je klant als jij zijn gebaat bij een langetermijnverbintenis. Je klant omdat hij of zij zo jong en energiek kan blijven. Jij omdat je na aanschaf geen vaste kosten meer hebt. Het is dus belangrijk je Dermio Care Plus zoveel mogelijk in gebruik is. Hoe meer hij gebruikt wordt hoe sneller je je investering hebt terugverdiend.

Aanschaffen of leasen?

Met die laatste vraag komen we meteen bij een ander interessant onderwerp: kopen of leasen? Daar over lees je meer op deze pagina.

*We kunnen geen garantie geven dat dit echt gaat gebeuren.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706