Hadewe Medeas: Pedicuremotor met Touchscreen

19/04/2017

Hadewe lanceert het nieuwste van het nieuwste op het gebied van voetverzorging met Medeas Chrome en Medeas Plus. Voorzien van de laatste technische snufjes helpt deze pedicuremotor je sneller te werken én je klanten beter te informeren.

In één keer raak

Onder welke knop zat welke snelheid ook al weer? Met de Medeas freesmachine hoef je niet te gokken. Je ziet te allen tijde staan welke snelheden je tot je beschikking hebt. Zo kies je altijd de juiste snelheid voor de frees die je gebruikt.

memory functies hadewe medeas touchscreen

Weten is… ontspannen!

Vaak is onwetendheid de oorzaak van stress en spanning. Met de Medeas kun je je klanten laten zien wat er precies gaat gebeuren en wat het eindresultaat zal zijn. Hierdoor zal je klant minder gespannen in de stoel zitten en kun jij ook rustiger werken.

hadewe medeas uitleg behandeling en resultaat

Haal het beste uit je machine

Bij een pedicuremotor van een ander merk is het altijd even uitzoeken hoe het allemaal werkt. De Medeas is uitgerust met een aantal video’s die je laten zien hoe je het freestoestel gebruikt. Van het schoonmaken van het handstuk tot het vervangen van het stofzakje. Het touchscreen laat zelfs zien wanneer het stofzakje vol is. Tot slot lees je de volledige handleiding direct op de pedicuremotor.

hadewe medeas instructie video

Zo stil als de nacht

Onderzoek van Hadewe heeft aangetoond dat geluidsniveau één van de belangrijkste criteria bij aankoop van een pedicuremotor is. De Hadewe Medeas is voorzien van verschillende soorten isolatie in het freestoestel. Hier produceert de machine slechts 55 dB op volle toeren. Vergelijkbaar met een elektrische tandenborstel of koffiezetapparaat.

Altijd up to date

Dankzij het touchscreen kan de freesmachine worden geüpdatet met nieuwe functies of verbeteringen aan de motor. De updates download je eenvoudig van het internet op de meegeleverde USB-stick. De freesmachine leidt je vanzelf door de installatie.

Kies je eigen handstuk

Gewoon het traditionele Hadewe-handstuk met spantang of liever het moderne chromen handstuk met 360°-afzuiging en automatische freesbevestiging? Dat zijn niet de enige verschillen. Bekijk ze allemaal hieronder:

Type Medeas Medeas Plus Medeas Chrome
Freesbevestiging Spantang Automatisch
Sterkte freesbevestiging Zeer goed Goed
Licht in handstuk Ja Nee
Schakelaar op handstuk Ja Nee
Zuigkracht Zeer goed Zeer goed
Maximum snelheid 40.000 rpm 30.000 rpm

Duitse kwaliteit

Producten van Duitse makelij staan bekend om hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit is niet anders bij Hadewe. Alle motoren voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en worden volledig geproduceerd in Hannover. Gaat er toch iets mis, dan ben je zeker 2 jaar verzekerd van volledige fabrieksgarantie.

Technische specificaties

hadewe medeas plus

Hadewe Medeas Plus

hadewe medeas chrome

Hadewe Medeas Chrome

Motor

 • Afmetingen (HxBxD): 14,2 x 27,3 x 18,6 cm
 • Gewicht: 3 kg
 • Geluidssterkte: 49-55 dB

Handstuk

 • Lengte: 11,8 cm (Chrome) / 14,4 cm (Plus)
 • Diameter: 1,9 – 2,5 cm
 • Gewicht: 140 g (Chrome) / 150 g (Plus)
 • Freesbevestiging: automatisch (Chrome) / spantang (Plus)
 • Maximale snelheid: 30.000 rpm (Chrome) / 40.000 rpm (Plus)

Bekijk in de webshop ►

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706