Hadewe Veloria, een krachtige en geruisloze pedicuremotor met stofafzuiging.

12/08/2015

Nieuw van Hadewe is de Veloria. Deze krachtige pedicuremotor is geschikt voor iedereen in de professionele voetverzorging. De Veloria heeft een zeer rustige maar krachtige afzuiging. De koolborstelloze motor maakt een snelheid van 6.000 tot 40.000 toeren per minuut. Het vrijgekomen fijnstof wordt direct opgevangen in een speciale fijnstoffilter. Daarnaast is het handstuk van deze pedicuremotor uitgerust met het nieuwe, gepatenteerde klemsysteem.

VeloriaStille motor
De Hadewe Veloria is de meest stille motor in de droogtechniek. Dankzij de speciale turbinemotor produceert de Veloria een geluid tussen de 49 en 55 decibel. Bij vergelijkbare motoren zit het geluidsniveau rond de 80 decibel. Daarnaast is de afzuiging van deze turbinemotor tot 60% beter dan vergelijkbare motoren.

Veloria Handstuk

Handstuk
Het handstuk van de Hadewe Veloria heeft een diameter van 19 millimeter waardoor het comfortabel in de hand ligt. Dankzij de ergonomische vorm kan het handstuk vastgehouden worden als een pen, dit verlaagd  de kans op vermoeidheid en verkrampingen aanzienlijk.

Het handstuk is volledig ingekapseld waardoor vuil zich niet kan hechten en er geen kans is op besmetting. Het reinigen van het handstuk gaat hierdoor ook zeer eenvoudig.

Gepatenteerd klemsysteemVeloria Spansysteem
Het handstuk van de Veloria pedicuremotor heeft een uniek klemsysteem. Door de knop op het handstuk naar voren te duwen opent de spantang en kan de frees bevestigd worden. De opening van de spantang is groter dan bij vergelijkbare frezen, waardoor de frezen zonder weerstand geplaatst kunnen worden. Hierdoor wordt beschadiging aan kleine of scherpe frezen voorkomen en worden frezen niet meer krom. Ook reageert het klemsysteem minder gevoelig op afwijkingen van de frees. Hierdoor blijft de klemkracht groot en de trillingen van de frees laag. Het gepatenteerde klemsysteem van deze pedicuremotor is geschikt voor alle frezen met een diameter van 2,35 mm. Bijvoorbeeld de frezen van Busch. Busch is marktleider in frezen voor tandartsen, goudsmeden en pedicures en levert alleen de perfecte producten van de beste kwaliteit.

De knop op het handstuk om de spantang te openen is omhult in zacht rubber dit geeft extra comfort tijdens de pedicurebehandeling.

Groot display
De Hadewe Veloria heeft een groot digitaal display waar alle informatie op wordt weergegeven. Op de display kunnen snelheid, draairichting, zuigkracht, datum/tijd, filterverandering en datum van laatste inspectie van de pedicuremotor worden weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om drie snelheidsvoorkeuren in te stellen. Deze kunnen eenvoudig, door een druk op de knop, worden geselecteerd. De toetsen op de pedicuremotor zijn bestand tegen ontsmettingsmiddelen en eenvoudig te reinigen.

Garantie & Leasing
Op de Hadewe Veloria pedicuremotor zit twee jaar volledige garantie. Ongeacht of de motor onderhoudsbeurten heeft gehad. Het is mogelijk de Hadewe Veloria bij ons te leasen. Kijk voor alle informatie over het leasen van de pedicuremotor op onze site.

Technische details
Gewicht motor: 2,7 kg
Afmetingen motor: B 273 x H 142 x D 182
Afmetingen inclusief uitstekende delen: B 313 x H 142 x D 235
Spanning: 230V
Vermogen: 550W
Links en rechtsdraaiend

Diameter handstuk: 19 – 25 mm
Lengte handstuk: 144 mm
Gewicht handstuk: 145 gram

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706