De juiste massagebank kiezen

17/04/2014

Een goede massagebank is onmisbaar voor een professionele massagetherapeut. U moet van te voren goed nadenken over de eisen waaraan uw massagebank moet voldoen. Belangrijk is dat de bank past bij het soort massage wat u geeft. Daarbij spelen factoren als comfort, draagkracht en wel of geen ambulante bank een belangrijke rol.

Comfort

De belangrijkste factor van de massagebank is dat het voldoende comfort biedt aan de cliënten. Zij liggen namelijk een lange tijd op de tafel tijdens de behandeling. Een goede massagebank zorgt ervoor dat uw cliënten zich optimaal kunnen ontspannen. Ook moet de massagebank ervoor zorgen dat u zelf zo comfortabel mogelijk te werk gaat. Een massagebank die in hoogte voorstelbaar is zorgt voor een goede houding en minder rug- en nekklachten.

Draagkracht

Uit veiligheidsoogpunt is het van belang dat u nadenkt over de draagkracht van uw massagebank. Hierbij moet u een duidelijk beeld hebben van uw klantenkring. Daarnaast speelt het soort massage ook een belangrijke rol bij deze keuzen. Wanneer u veel lichaamswerk uitvoert heeft u een tafel nodig met meer draagkracht dan wanneer u alleen ontspanningsmassages uitvoert.

Ambulante massagebank

Een andere belangrijke keuze die u moet maken voor u een massagebank aanschaft is of de bank op één plek blijft staan. Als u als massagetherapeut bij de mensen langsgaat is het belangrijk dat de bank in te klappen is en eenvoudig te vervoeren.

Slenders Beauty

Slenders Beauty en Pedicuregroothandel hebben een uitgebreide collectie massagebanken.

De collectie gaat van ambulante banken voor startende massagetherapeuten tot uitgebreide banken van de hoogste kwaliteit met verschillende motoren om de hoogte, rugleuning en modules te bewegen. Alle banken zijn bekleed met comfortabel materiaal wat gemakkelijk te reinigen is. Slenders Beauty geeft 1 jaar volledige garantie op de verschillende massagebanken.

Kom voor de gehele collectie massagebanken bij ons langs in Westerhoven. We staan voor u klaar voor professioneel advies.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706