Kerstpakketten via dropshipping

16/12/2020

Om te helpen tijdens deze strenge lockdown samen met jullie voldoende inkomen te genereren, bieden we kerstpakketten aan die we via dropshipping direct naar jullie klanten kunnen sturen. Op die manier kun je, zonder voorraad of handling, toch nog een leuke omzet maken met productverkoop.

Blijf ondernemen met slenders
Promoot kerstpakketten online zonder risico via dropshipping!

Hoe werkt het?

Je promoot één van onze pakketjes online via jouw site, mailing, shop of social media. Je mag hiervoor de foto’s van onze site gebruiken. Vind je niet wat je zoekt? Stuur een mailtje of bel 040-2021440 (NL) / 011-190190 (B).

Wanneer je een pakketje verkocht hebt, plaats je bij ons de bestelling. Je vult de gegevens van je klant in bij het verzendadres en je geeft bij de opmerkingen aan dat het om dropshipping gaat. Wij doen er dan geen pakbon of herkenbare gegevens bij, en gebruiken neutrale tape op de doos. En, wij regelen natuurlijk de rest, plus zorgen dat het nog leuk ingepakt wordt ook! Wat wil je nou nog meer?

Wat zijn de voordelen?

Dropshippen heeft verschillende voordelen. Hieronder noemen we er een paar:

 • Je hebt geen opslagruimte nodig.
 • Je loopt geen risico op de producten. Je betaalt pas nadat je de producten verkocht hebt
 • Je verkoopprijs bepaal je zelf. Wij geven wel een advies prijs mee. Daarin zit de inkoopprijs, de kosten voor de orderafhandeling en verzending door ons en jouw winstmarge.
 • Je hoeft zelf niet in te pakken of te verzenden. Dit regelen wij voor je.
 • Je hebt geen last van restpartijen.

Uiteraard zorg je zelf voor de after service en opvolging, jij blijft het aanspreekpunt voor jouw klant.

Doe je mee?

Lijkt het je wat en wil je meedoen om van deze lockdown toch nog iets te maken? Kijk dan hier voor de pakketten en begin direct met deze te promoten! Deze link wordt regelmatig bijgewerkt met nieuw aanbod.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706