Leasing, antwoord op de belangrijkste vragen

08/01/2015

We hebben afgelopen jaar gemerkt dat het leasen van salonmeubilair, pedicuremotoren of schoonheidsapparatuur steeds populairder wordt. De mogelijkheid om zo’n grote investering verspreid over een periode van vijf jaar te betalen wordt door velen als groot voordeel te zien. Toch merken we ook dat er nog veel vragen zijn over deze aanschafmogelijkheid. We zetten daarom de belangrijkste vragen voor je op een rijtje.

1. Komt mijn bedrijf in aanmerking voor leasing?

De leasing van onze producten doen wij in samenwerking met een leasemaatschappij. Zij beoordelen aan de hand van je bedrijfsgegevens of je bedrijf voldoet aan de eisen die zij stellen. Eén van deze eisen is dat je bedrijf al enige tijd actief moet zijn. Er wordt namelijk naar je betalingsgeschiedenis gekeken. Als starter heb je dit vaak te weinig om een positief advies te krijgen. Desondanks worden in sommige gevallen starters toch goedgekeurd. Het loont dus altijd om een aanvraag te doen.

Binnen een uur krijg je reactie op je aanvraag. Wanneer deze negatief is, kunnen we dit in verband met je recht op de privacy niet toelichten. Ben je benieuwd of jouw bedrijf in aanmerking komt voor leasing? Vul dan het formulier in op onze website, bel met +31 (0)40 20 21 440 (optie 2) of stuur een mail met je bedrijfsgegevens (inclusief KvK-nummer) en het product dat je wilt leasen naar info@slendersbeauty.nl.

2. Hoe wordt het leasebedrag bepaald?

Het leasebedrag wordt bepaald aan de hand van de prijs van het product en de leaseperiode. Neem contact voor een offerte op maat. Hieronder een paar voorbeelden bij een looptijd van 60 maanden:

 • Podospray Masterspray: €50,-
 • Hadewe Hyperios: €37,-
 • Podospray Jetspray: €40,-
 • Hadewe SPR-3: €30,-
 • Podospray Podox IT: €32,-
 • Hadewe HP-S: €24,-

3. Welke producten kan ik leasen?

Alle producten met een kostprijs van meer dan € 500,- kunnen geleased worden. Producten die bij ons geleased kunnen worden zijn behandelstoelen, massagebanken, kappersstoelen, pedicuremotoren, schoonheidsapparatuur, make-updisplays en een aantal instrumententafels. Het is niet mogelijk om verkoop- of verbruiksproducten te leasen zoals crèmes, make-up of etherische oliën.

4. Zijn mijn producten verzekerd?

U bent verplicht uw producten te verzekeren. Gedurende de leaseperiode is het geleasede product namelijk eigendom van de leasemaatschappij en zij willen dit verzekerd hebben tegen o.a. diefstal, brand en waterschade. In de meeste gevallen biedt je eigen (zakelijke) inboedelverzekering al de juiste dekking. Is dit niet het geval, dan kun je een verzekering bij de leasemaatschappij.

5. Komen er nog extra kosten bij bovenop het leasebedrag?

In principe niet. Je betaalt geen administratiekosten. Voor het verzenden berekenen we dezelfde bedragen als bij aanschaf. Dat betekent dat we pedicuremotoren gratis versturen. Voor pedicurestoelen en andere behandelstoelen berekenen we €70,- verzendkosten. Dit bedrag kan ook worden opgenomen in de leaseaanvraag. In veel gevallen leidt dit niet tot een verhoging van het maandbedrag.  Verder zijn reparatie- en onderhoudskosten niet in het leasecontract opgenomen. Deze worden berekend na beoordeling. Het advies is om uw pedicuremotor een keer per jaar te laten controleren.

6. Hoe gaat het in zijn werk na de leaseperiode?

Na de leaseperiode blijft er een restsom over. Deze wordt bepaald aan de hand van de leaseperiode. Na betaling van deze restsom is het product van u.

In alle gevallen is dit een dusdanig laag bedrag dat het loont om de pedicuremotor of behandelstoel over te nemen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over leasing neem dan contact met ons op via info@slendersbeauty.nl of +31 (0)40 20 21 440

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706