Podofix

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingegroeide teennagels. Deze vorm van nagelcorrectie is voor bijna iedereen geschikt, zelfs kinderen en diabetici. Podofix vormt zich naar de nagel en brengt onmiddellijk verlichting. Het aanbrengen van de beugel duurt slechts een paar minuten en je voelt het nauwelijks. Ook tijdens de dagelijkse activiteiten heb je er geen last van, zelfs met sporten of in het water.

Podofix is een zacht alternatief voor het corrigeren van misvormde nagels. Het helpt de nagels op een natuurlijke en gezonde manier terug te groeien. Door deze eenvoudige methode kan men een operatie vermijden. Het ongemak van een ingegroeide nagel is snel en pijnloos verdwenen. Het effect is langdurig.

www.pedicuregroothandel.nl/voetverzorging/podologie-speciaaltechnieken/nagelreparatie-nagelregulatie/nagelregulatie/podofix-beugels

 

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706