VYON

VYON is hét merk voor huidverbetering. VYON staat voor functionele huidverzorging en biedt individualiteit en exclusiviteit voor alle huidtypes en een huidverzorging afgestemd op de behoeften van het gezicht en lichaam. Door jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche heeft VYON producten ontwikkeld met veel actieve ingrediënten in hoge concentraties om de gewenste resultaten op een doelgerichte manier te bereiken.

Het unieke concept biedt een synergetisch gestructureerd productportfolio gedefinieerd door zeven verzorgingslijnen. Met de producten uit deze verzorgingslijnen heeft VYON intensieve behandelingen ontwikkeld voor een zichtbaar jongere en mooiere huid in een paar weken.

Alle producten van VYON worden ontwikkeld en geproduceerd in streng geselecteerde high-tech laboratoria in Duitsland. Hierdoor hebben zij grote controle over de productontwikkeling en kunnen ze de kwaliteit blijven garanderen. Alle ingrediënten worden getest, geïnspecteerd en goedgekeurd door onafhankelijke instituten.

www.vyon.nl

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706