2022


  Tel:+31 (0)40 20 21 440 |Tel:+32 (0)11 190 190 | info@slendersbeauty.nl

Nagels


Alles begint bij de keuze van de juiste producten en materialen. Bij Slenders Footcare & Cosmetics hebben we een gamma aan hoogwaardige producten en saloninrichting. Een groeiende nagelstudio 

Bij Slenders Footcare & Cosmetics hechten we veel belang aan kwaliteit. Daarom kan je bij ons enkel hoogwaardige producten, materialen en saloninrichting vinden.  Een eerlijk advies is onze prioriteit. Onze opleidingen en workshops worden gegeven door een docent met jarenlange ervaring.  We helpen je naar een succesvolle zaak. 


Odoo • Tekst en afbeelding

Opleidingen

Ben jij eigenaar van een beauty of nagelsalon en wil je jou kennis uitbreien of wil je starten als nagelstyliste?  Onze docente die over enorm veel vakkennis beschikt brengt deze dan ook met veel plezier over naar de cursisten. Van uitgebreide cursussen zoals basisopleiding gelnagels of acrylnagels tot cursussen die gericht zijn op het leren van specifieke vaardigheden of merkgerichte workshops. Je kan het allemaal vinden bij Slenders Footcare & Cosmetics. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Opleiding Nagelstyliste

In de opleiding gelnagels leer je hoe je kwalitatieve gel of acrylnagels bij jouw klanten kan plaatsen. Je leert de anatomie van de nagel, manicure en hygiëne. Naast theorie komt vooral prakijk aan bod zodat je meteen kunt plaatsen, bijwerken en verwijdere. We werken met Magnetic & BC Nails/ Orly. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Opleiding Gelpolish

Onze opleiding gelpolish leert jou nagelstyling met polyacryl gellak. Het is een praktische cursus. Je wordt binnen korte tijd klaargestoomd voor het werken met dit product. We werken met Magnetic, Gelamour,  of Orly. 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Training Gellak en workshops

We geven regelmatig workshops zodat jij jouw klanten steeds beter kunt helpen met de laatste technieken, of om ze kennis te laten maken met nieuwe producten. Denk aan de 2daagse training gellak of de workshops Rubber Base en BIAB. 

Leasing

De aanschaf van salonmeubilair, pedicuremotoren en schoonheidsapparatuur is een hele investering. Het liefst wil je daarbij niet inleveren aan kwaliteit omdat je budget dat niet toelaat. Je wilt immers je klanten het allerbeste bieden.  Leasen geeft je de mogelijkheid om snel met professionele en hoogwaardige apparatuur aan de slag te gaan zonder meteen veel geld kwijt te zijn, of je kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Hoe werkt leasing?

Leasen is een manier om te financieren, zonder zware investeringen te doen. Op basis van de gewenste producten en looptijd wordt een bedrag bepaald. Dit bedrag betaal je iedere maand zolang als is afgesproken. Bijvoorbeeld 12 maanden of zelfs 7 jaar. Hoe langer die periode, hoe lager het bedrag. Na afloop van de looptijd heb je mogelijkheid de producten tegen een kleine vergoeding over te nemen.

Leasing is al mogelijk vanaf een totaalbedrag van €500 (exclusief BTW).

Leasen geeft je de mogelijkheid om snel met professionele en hoogwaardige apparatuur aan de slag te gaan zonder meteen veel geld kwijt te zijn, of je kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Verder is het voordeel dat je jouw inkomen en uitgaven gelijk laat lopen. Door de maandelijkse factuur is het overzichtelijk wat je daadwerkelijke kosten zijn.

Afhankelijk van het investeringsbedrag en de looptijd varieert je maandbedrag. Bij een kale lease, weet je vooraf wat aan het einde van de looptijd de kosten zijn voor de overname. Bij full operational lease lever je de apparatuur weer in of neem je hem over voor de dagwaarde. Kijk snel op onze pagina over leasing voor rekenvoorbeelden, of stuur een mailtje voor een offerte op maat.

Meer Informatie

Benieuwd naar wat jouw behandelstoel of complete praktijkinrichting kost? Vul ons vrijblijvend aanvraagformulier in en ontdek het snel.

Onderhoud & Reparatie

Als Onderdeel van onze service hebben we een eigen medewerker technische dienst. Hij zorgt ervoor dat je apparatuur in goede staat blijft of bij tegenslag dat het gerepareerd kan worden voor zover mogelijk.  

Je mag je apparatuur binnen brengen, een afspraak maken of we komen op locatie.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons. 

Stuur een E-mail