Nagelstyliste; creatief en dankbaar, maar ook erg gevaarlijk!

29/06/2014

Werken als nagelstyliste is populair. Jaarlijks komen er veel nagelstylistes bij in Nederland. Het is dan ook een erg leuk en creatief beroep. Je creëert de mooiste nagels met verschillende lakjes, stempels en stickers. Daarnaast is nagelstyliste ook een dankbaar beroep. Je geeft je klanten nagels die gezien mogen worden. Je verlengt nagels, camoufleert afgekloven nagels of verstevigt zwakke nagels. Helaas is werken als nagelstyliste ook erg gevaarlijk en slecht voor je gezondheid.

Tijdens een behandeling komen er namelijk erg veel gevaarlijke stoffen vrij. Het vijlen van gel en acrylnagels veroorzaakt fijnstof die in de lucht blijft hangen. Dit kan irritaties veroorzaken aan de ogen en de huid. Het inademen van deze fijnstof is schadelijk voor de luchtwegen. Het verhoogt de kans op longkanker met 20%. Ook de dampen die vrijkomen bij het werken met acrylnagels kunnen irritaties veroorzaken aan de ogen en de huid en zijn schadelijk voor de luchtwegen.

 Beautyline Nagel Afzuiger

Natuurlijk wil je een zo schoon mogelijke werkplek creëren voor je klanten, maar ook je eigen gezondheid is erg belangrijk. Er zijn verschillende filters, afzuigsystemen en geurafzuigers op de markt die de lucht zuiveren en geurtjes verwijderen. Zo ook de Beauty Line Nagelafzuiger van Miyachi. Dit afzuigsyteem zuiver 99,97% van de vervuilde lucht en is de enige nagelafzuiger dat voldoet aan de door autoriteiten opgelegde eisen en wetgeving die vereist zijn aan uw werkomgeving. De Beauty Line geurafzuiger heeft drie filters voor gegarandeerde zuivering. De pre-filter houdt de grote stofdeeltjes tegen, de particle filter de kleinere deeltjes en de gasfilter beschermt tegen de schadelijke dampen. Hierdoor heeft het apparaat een langere levensduur en een gegarandeerde functionaliteit.

Het nail station heeft een zeer laag geluidsniveau en is gemakkelijk te gebruiken en onderhouden. De Beauty Line nagelafzuiger is direct klaar voor gebruik. Dankzij de wieltjes en de flexibele arm is het gemakkelijk te verplaatsen en heeft het het beste bereik.

SlendersBeauty is exclusief distributeur van de Beauty Line nagelafzuiging.

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706