NIEUW: ORLY Breathable zuurstof doorlatende nagellak

15/12/2016

Zoals je van ORLY gewend bent zijn ze altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dit keer stelden zij zich de vraag: hoe kunnen we nagellak maken die voor iedereen geschikt is en helpt bij kwetsbare nagels? Uit het ontwikkelproces kwam de ORLY Breathable-collectie. Deze serie nagellakken – in verschillende hippe kleuren – heeft een hoop voordelen ten opzichte van de standaard collectie.

Verzorgend en herstellend

De ORLY Breathable nagellakken bevatten arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C. Deze toevoegingen dragen bij aan de verzorging van de nagels en het herstel van beschadigde nagels. Arganolie is een geweldig middel voor je nagels. Het zorgt voor sterkere nagels en een gezonde nagelgroei dankzij de grote hoeveelheid vitamine E en carotenoïden (vitamine A). Daarnaast zit het vol met essentiële vetzuren die de nagels en nagelriemen hydrateren.

Langdurig plezier

ORLY gebruikt bij het maken van de Breathable nagellakken een speciale techniek genaamd “Advanced Oxygen Technology”. Deze techniek wordt ook gebruikt bij contactlenzen en zorgt ervoor dat zuurstof en vocht door de nagellak heen kunnen. Hierdoor wordt de groei van de nagel niet verstoord. Bovendien blijven stofdeeltjes niet hangen tussen de nagel en de nagellak en dus gaat je nagellak langer mee dan normaal!

Gemakkelijker, sneller én goedkoper

Onderzoek van ORLY heeft aangetoond dat de Breathable-collectie makkelijker is aan te brengen in vergelijking met traditionele nagellakken. Daarnaast heb je geen basecoat of topcoat meer nodig. Dat scheelt tijd en in de portemonnee!

18 kleuren

Er zijn maar liefst 18 verschillende kleuren. Van onopvallend Nourishing Nude tot feestelijk Stronger Than Ever of klassiek Love My Nails.

Alle 18 ORLY Breathables-kleuren zijn verkrijgbaar bij SlendersBeauty. Bekijk ze in de webshop.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706