Nieuwe reanimatiecursus met Accreditatiepunten

26/10/2013

Nieuwe cursus reanimatie met Accreditatiepunten.

Binnenkort heeft SlendersBeauty de nieuwe cursus Reanimatie klaar.

Voor wie is een reanimatiecursus geschikt?
Iedereen die reanimatie wil leren of voor diegene die vanuit zijn of haar functie een reanimatiediploma nodig heeft. Er is geen vooropleiding voor nodig.

Reanimatiecursus
Iedere week worden zo’ n 230 Nederlanders buiten het ziekenhuis door een plotselinge hart- of circulatiestilstand getroffen. Meestal is het slachtoffer ouder dan 60 jaar en is binnenshuis. Een hartstilstand leidt na 4-6 minuten tot hersenbeschadiging en na ongeveer 10 minuten tot de dood. Door direct hartmassages en mond-op-mondbeademingen (basale reanimatie) afwisselend toe te passen wordt zuurstofrijk bloed rondgepompt, zodat deze gevolgen worden voorkomen. Behalve directe reanimatie zijn snelle defibrillatie, dit is het hart met een krachtige stroomstoot van een defibrillator weer in een goed ritme brengen, en specialistische reanimatie door ambulancepersoneel cruciaal voor de overlevingskansen.

Accreditatiepunten en KRP.
De deelnemer neemt actief deel aan deze cursus en ontvangt hiervoor een certificaat.
Tevens krijgt de deelnemer Accreditatiepunten bijgeschreven in het KRP systeem.

Houdt de site in de gaten voor de exacte data.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706