Nieuwe Verpakking Clean and Easy

22/08/2017

Om de zoveel tijd ondergaat alles en iedereen een facelift. Je gaat naar de kapper of laat je heerlijk verzorgen bij een (collega-)schoonheidsspecialiste. Zo ook krijgen producten af en toe een fris nieuw gezicht. Dit keer heeft Clean and Easy eens kritisch gekeken naar hun assortiment harsproducten en de verpakking voorzien van een nieuw uiterlijk. Daarnaast gaat er helaas een aantal producten verdwijnen. We zetten de veranderingen voor je op een rijtje.

Overzichtelijke look

Op Cosmoprof Las Vegas presenteerde Clean and Easy een nieuw en moderner uiterlijk voor al haar harsverpakkingen. Dankzij de simpelere stijl zie in één oogopslag welke je hars je nodig hebt. Zo is de originele honinghars te herkennen aan een honingraat en zie je in het Sensitive-icoon een kamillebloem, de natuurlijke bron van azuleen.

 

 

                  

 

Roll-on, pot en treatment

De iconen worden gebruikt in het gehele assortiment van Clean and Easy. Zo zie je het blauwe Sensitive-icoon op zowel de roll-on hars als op de pot wax en zelfs op de Calm voorbehandelingsolie. Speciale producten zijn te herkennen aan hun eigen unieke, maar eveneens gemakkelijk te herkennen symbool.

 

               

 

Uitlopende producten

Misschien heb je al gezien dat een aantal harsproducten van Clean and Easy niet meer verkrijgbaar is. Het gaat om 3 varianten roll-on hars: Simply Soy, Neroli Oil en Argan Oil. Door tegenvallende verkopen heeft Clean and Easy in de Verenigde Staten besloten deze producten niet langer te verkopen. Als alternatief voor deze drie harsvulling kun je uitwijken naar de Original hars. De formule van deze hars is onlangs vernieuwd en is nu geschikt voor nagenoeg ieder huidtype!

Ontdek alle producten van Clean and Easy op www.pedicuregroothandel.nl

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706