Nouvelle Kapillixine

15/10/2015

Hoe goed we onze haren ook verzorgen door invloeden van buitenaf kan het haar en de hoofdhuid extra verzorging nodig hebben. Stress, ongezonde voeding, medicatie en hormonen kunnen verschillende haarproblemen veroorzaken. De meest voorkomende haarproblemen zijn roos, vet haar en haaruitval. Speciaal voor deze drie problemen heeft Nouvelle de Kapillixine lijn ontwikkeld.

Elke serie van de Kapillixine lijn bestaat uit een intensieve behandeling met ampullen en een onderhoudende en versterkende shampoo voor de nazorg. Deze verzorgingslijn met extra zorg en aandacht voor het haar en de hoofdhuid is een professionele kappersbehandeling die ook eenvoudig thuis uitgevoerd kan worden.

Nouvelle KapillixineKapillixine tegen roos
Om de afschilfering van de hoofdhuid te normaliseren en de jeuk te verminderen heeft Nouvelle de Clean Drops en Clean Sense ontwikkeld. Deze verzorgingsproducten met antibacteriële eigenschappen hebben een intensieve werking en verminderen de ophoping van dode huidschilfers op de hoofdhuid. Ze geven de hoofdhuid een gezonde uitstraling en aangenaam gevoel. De actieve ingrediënten in deze anti-roos producten zijn eucalyptus en vitamine B6. Eucalyptus kalmeert de jeukende hoofdhuid en vitamine B6 optimaliseert de haarconditie.

Kapillixine tegen vet haar
De Normalizing Cleanser en Golden Drops van Nouvelle reguleren de talgproductie van de hoofdhuid om een vettige glans te verminderen. De shampoo bevat een aminozuurcomplex met tien verschillende aminozuren die alle stofwisselingsprocessen van het lichaam reguleren en van binnen uit de bevoorrading en verzorging van de haarwortels ondersteunen. De intensieve ampullen bevatten netelextract. Dit extract werkt stimulerend, vermindert het vette haar en geeft het een gezonde glans.

Kapillixine tegen haaruitvalNouvelle Kapillixine Product
Stress, hormoonwisseling en een ijzertekort zijn oorzaken van haaruitval, zowel bij mannen als bij vrouwen. Om haaruitval te verminderen of tegen te gaan heeft Nouvelle Energy Care shampoo, Control Ultra Drops en Control Drops ontwikkeld. De Ultra Drops zijn voor een intensieve aanpak, de Control Drops voor een preventieve aanpak. Deze producten hydrateren en voeden de haarwortels. Ze versterken en verstevigen het haar zodat de levenscyclus kan normaliseren. De shampoo bevat vitamine E, dit stimuleert de bloedtoevoer in de hoofdhuid zodat de haarfollikels de juiste bouwstoffen ontvangen voor een optimale haargroei. De ampullen bevatten extracten van ginseng en blauwe bosbes. Deze beschermen en versterken de haarwortels.

Nouvelle Kapillixine is een intensieve behandeling die de meest voorkomende haarproblemen effectief aanpakt voor een gezonde hoofdhuid en verzorgd haar met een natuurlijke glans.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706