NSK Handstuk Onderhouden

20/02/2018

Als je een Podospray Masterspray pedicuremotor hebt aangeschaft dan weet je waar je voor gekozen hebt: het hoge kwaliteit handstuk van NSK (en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid en lange levensduur). Het grote voordeel van deze handstukken is dat je ze zelf kunt onderhouden met Pana Spray Plus. Met deze handige spuitbus smeer je de lagers in het handstuk, waardoor hij aanzienlijk langer mee gaat en beter presteert. In deze blog vertellen je hoe vaak en hoe je de Pana Spray gebruikt.

Wanneer onderhouden?

We raden je aan om na elke 12 à 15 behandelingen het handstuk te onderhouden. Doe dit bij voorkeur ‘s avonds en plaats het handstuk daarna in een oude beker of glas om de overtollige vloeistof te laten uitlekken. De volgende ochtend is je handstuk weer klaar voor gebruik!

Hoe onderhouden?

Smeren met Pana Spray Plus is erg eenvoudig.

 • Verwijder het handstuk van de micromotor.
 • Schud de Pana Spray Plus spuitbus en bevestig het spuitmondje.
 • Schuif het handstuk over het spuitmondje en houd (met de spuitbus rechtop) de knop 2 à 3 seconden ingedrukt. Houd eventueel een doekje bij het uiteinde van het handstuk om lekkende vloeistof op te vangen.
 • Is de vloeistof die uit het handstuk komt donker van kleur, herhaal dan het proces.
 • Verwijder het handstuk van het spuitmondje en plaats het rechtop met de punt naar beneden in een oude beker of glas om overtollige vloeistof te laten uitlekken. Plaats eventueel een tissue op de bodem om de vloeistof op te vangen.
 • Voer het smeren bij voorkeur ‘s avonds uit, dan kun je je handstuk de volgende ochtend weer gebruiken.
Bekijk ook onderstaande video voor een demonstratie:

Pana Spray Plus 500 ml is verkrijgbaar op Pedicuregroothandel.nl. Het spuitmondje is onbeperkt herbruikbaar en is los verkrijgbaar.

Meer info ►

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706