Noeste arbeid beloond met internationaal succes

08/11/2016

Iedereen die naar Oprah Winfrey keek heeft het waarschijnlijk al eens gezien: de moeder die na de geboorte van haar tweeling last kreeg van een extreem droge huid en er geen product was dat haar kon helpen. Ze dook zelf de keuken in, was maandenlang aan het experimenteren tot een nieuw wondermiddel was geboren: One Minute Manicure.

One Minute Hit

Na een paar potjes te hebben weggegeven aan vrienden en familie was One Minute Manicure meteen een succes. De keuken werd verruild voor de garage en potjes vonden gretig aftrek. Toen de lokale beautysalons er lucht van kregen stroomden de bestellingen binnen. Wat begon als een manier om wat extra geld te verdienen mondde uit in een internationaal succes in de beautyindustrie.

Bekijk oprichtster Rosie Herman bij Oprah Winfrey

Wat is One Minute Manicure?

Ondanks de naam, is One Minute Manicure een scrub voor het hele lichaam. In tegenstelling tot de meeste verzorgingsproducten is One Minute Manicure ontstaan in de keuken en niet in een laboratorium met vreemde ingrediënten. De scrub is gemaakt van alleen natuurlijke oliën en zouten en bevat geen parabenen of mineralen die de huid uitdrogen. Dodezeezouten verwijderen de dode huidcellen voor een zijdezachte huid; essentiële oliën zorgen voor intensieve verzorging en hydratatie na het scrubben.

Kies je geur!

In combinatie met één van elf heerlijke geuren zit er altijd iets bij waar je aan blijft ruiken. Ga voor heerlijk tropisch met Sunrise Citrus of Fresh Pineapple, waan je in een bloementuin met Pink Lily of bereid je voor op de feestdagen met French Vanilla of Cinnamon.

one minute manicure french vanilla

French Vanilla

one minute manicure pink lily

Pink Lily

one minute manicure sunrise citrus

Sunrise Citrus

one minute manicure cinnamon

Cinnamon

Er zijn maar liefst 11 verschillende geuren. Bekijk alle geuren op www.pedicuregroothandel.nl

Roeren, smeren en masseren

 • Zouten zijn zwaarder dan olie en lossen van nature niet op in olie. Roer daarom eerst het potje goed door.
 • Gebruik nu het kleine lepeltje en breng 1 schepje aan op de te behandelen huid.
 • Masseer de scrub nu met ronde bewegingen in de huid voor een natuurlijke en effectieve peeling van de dode huidcellen.
 • Spoel af met water en droog lichtjes af met een zachte handdoek.

Begin de eerste week met ‘s ochtend en ‘s avonds te scrubben. Daarna is eens per dag voldoende.

Meer weten?

Alle geuren zijn verkrijgbaar in potten van 141 gram of 368 gram. Bekijk ze in de webshop of kom langs voor een demonstratie!.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706