Ontwerp je eigen koffer bij SlendersBeauty!

06/06/2017

Als je ambulant werkt is koffer misschien wel het belangrijkste onderdeel van je werk. Oké, je pedicuremotor is ook belangrijk, maar zonder koffer zou deze het niet lang overleven. En dat is natuurlijk niet alles, je hebt ook een hoop andere spullen nodig, zoals disposables, handschoenen, instrumenten, tangen, noem maar op! Zaak om deze zo goed en gemakkelijk mogelijk op te bergen.

Omdat iedereen op zijn eigen manier werkt, kun je vanaf nu bij SlendersBeauty je eigen koffer samenstellen. Kies je eigen kleur, formaat, indeling en accessoires. Elke koffer wordt met de hand gemaakt en is daardoor van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Van de gebruikte materialen tot de montage. Daarnaast zijn alle koffers standaard voorzien van:

 • stevige rubber wielen
 • trekarm
 • dubbel stopcontact
 • verlengsnoer met katrol
 • handvatten aan de zijkant

Kleuren

Kies de kleur koffer die bij jou past! Ga voor tijdloos zwart, fris blauw of zacht grijs.

veron koffer zwart

Zwart

veron koffer blauw

Blauw

veron koffer grijs

Grijs

Formaten

De een neemt meer spullen mee dan de ander. Heb je meer ruimte nodig? Dan kun je kiezen voor een 5 centimeter dieper model of ga voor een dieper én hoger formaat met de XL.

veron koffer formaat standaard

Standaard

veron koffer formaat extra diep

Extra diep

veron koffer formaat xl

XL

Koffer-indelingen

Heb je alles in potjes en doosjes en heb je alleen maar ruimte nodig, ga dan voor de standaard indeling (eventueel met vakverdeling). Wil je alles netjes weggewerkt hebben, kies dan de lade. Wil je professioneel aan de slag, dan is er nu een echte instrumentenlade. Hierin berg je al je instrumenten en tangen netjes op.

veron koffer indeling standaard

Standaard

veron koffer indeling standaard lade

Lade

veron koffer indeling instrumentenlade

Instrumentenlade

Accessoires

Een groot vak is leuk, maar ook tijdens transport moet alles netjes op z’n plaats blijven liggen. Met de handige vakverdeling deel je de bovenste plank van je koffer naar eigen smaak in. Daarnaast is er de deurtas om nog voor nog meer opbergruimte aan de binnenkant van de deur.

veron koffer vakverdeling

Vakverdeling

veron koffer deurtas

Deurtas

Benieuwd wat de koffer van jouw dromen kost? Gebruik de handige configurator in onze webshop!

Bekijk in de webshop ►

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706