Werk met Orly nagellak in jouw salon

20/08/2020

Orly is een van onze favoriete nagel-en gellakken. Werk jij met Orly in jouw salon?

Behalve de professionele lijn, heeft Orly ook een lijn voor de doorverkoop aan je klanten. Dat maakt het extra interessant om met Orly te werken, want zowel voor je omzet als voor je klanttevredenheid is dat natuurlijk mooi.

Wie is Orly?

Orly werd in 1975 opgericht door Jeff Pink en vernoemd naar zijn vrouw. Hij creëerde een natuurlijke nagellook die paste bij elke outfit voor actrices, omdat ze telkens van look moesten veranderen. Deze nagellook werd een hit op de Paris Fashion Week: Zo ontstond de French manicure.

Ondertussen is Orly wereldwijd bekend op het gebied van nagellak en nagelverzorging voor zowel de handen als de voeten. Bij SlendersBeauty zijn we helemaal fan. De producten zijn vrij van schadelijke ingrediënten, vegan en niet getest op dieren!

Orly heeft verschillende lijnen in hun gamma. Denk maar aan Gelfx, de klassieke nagellak en de breathable lijn. Het is al even geleden dat we iets over Orly geschreven hebben, dus tijd voor een update. Hieronder zie je de verschillende lijnen om te werken met Orly nagellak in jouw salon.

ORLY Gelfx

ORLY GelFX is een gelnagellak voor over de natuurlijke nagel. GelFX kan heel dun worden aangebracht als een gewone nagellak en hard uit als gel. Je hebt maar 2 lagen nodig voor een perfecte dekking. De gellak geeft prachtige glans en blijft 2 weken zitten. Het is verrijkt met verschillende vitamines voor gezonde nagels.

ORLY Breathable

Heeft u klant last van beschadigde nagels en willen ze toch graag een kleur dragen, dan zijn de Breathables de juiste keuze! Deze zuurstof doorlatende nagellak zorgt voor gehydrateerde en verzorgde nagels. Dankzij toevoeging van arganolie, vitamine B5 en vitamine C worden je nagels ook gevoed en versterkt. ORLY Breathable is een 1-STEP systeem, dus er is geen base of topcoat nodig. Je bent dus ook nog eens sneller klaar!

Orly Classic

Orly nagellakken zijn vrij van schadelijke ingrediënten. Ze hebben heel zeer uitgebreid gamma aan kleuren. Het is gemakkelijk om de nagellak aan te brengen door de aangename structuur, ze dekken mooi en bovendien houden ze heel goed. Weetje: De nagellakpotjes van Orly hebben een ribbel zodat ze extra fijn in de hand liggen en ze gemakkelijk te openen zijn.

Conclusie

Voor ieder wat wils met Orly. Deze maand bij aankoop van 3 GelFX een topcoat gratis. Klik hier voor onze webshop www.pedicuregroothandel.nl. Overweeg je over te stappen, maar wil je het eerst proberen? We hebben binnenkort weer een een cursus, en helpen je graag in onze groothandel in Westerhoven.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706