Over SlendersBeauty

Intro Geschiedenis Cultuur Winkel Webshop Onze merken

SlendersBeauty is als producent, groothandel en opleider een gevestigde naam in de wereld van voetverzorging en schoonheid. We zijn de laatste 20 jaar uitgegroeid van lokaal pedicurewinkeltje tot een toonaangevende groothandel. Door te investeren in kwaliteit en service hebben we onze stempel gedrukt op de branche. hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd die blijft groeien. Sinds september 2018 met nieuwe eigenaren aan boord, is de focus nog meer gericht op het samen succesvol zijn. Dat laten we terugkomen in ons advies, de blogs, producten en opleidingen. 

We bedienen met ons uitgebreide assortiment de hele markt: van voetverzorging en schoonheid tot wellness, nagels en zelfs de (thuis-)zorg. Of je nu een klein salonnetje aan huis hebt of een groot wellness-resort, wij staan voor je klaar.

Je kunt tijdens onze openingstijden of op afspraak terecht in onze winkel in Westerhoven. Met 3.000 m2 en meer dan 10.000 producten ben je bij ons aan het juiste adres voor alle verzorgingsproducten, machines en inrichtingen en behandelstoelen. Dit kan een nagelvijltje zijn maar ook een complete saloninrichting afgestemd op je wensen en budget. Iedereen die niet in de buurt woont bestelt eenvoudig via onze webshop: www.pedicuregroothandel.nl. Hier profiteer je van dezelfde scherpe prijzen, service en kwaliteit als in de winkel.

 

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706