Over SlendersBeauty

Intro Geschiedenis Cultuur Winkel Webshop Onze merken

SlendersBeauty is als producent, groothandel en opleider een gevestigde naam in de wereld van voetverzorging en schoonheid. We zijn de laatste 20 jaar uitgegroeid van lokaal pedicurewinkeltje tot een toonaangevende groothandel. Door te investeren in kwaliteit en service hebben we onze stempel gedrukt op de branche. hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd die blijft groeien.

We bedienen met ons uitgebreide assortiment de hele markt: van voetverzorging en schoonheid tot wellness, nagels en kappers. Of je nu een klein salonnetje aan huis hebt of een groot wellness-resort.

In de loop der jaren hebben we verschillende merken omarmd omdat wij vinden dat ze uitsteken boven de rest.  Óf we produceerden onze eigen producten omdat de kwaliteit van de markt volgens ons te laag lag.

Klanten kunnen terecht in onze winkel gevestigd op het industrieterrein in Westerhoven. Met een oppervlakte van 3.000 m2 en meer dan 180.000 producten bent u bij ons aan het juiste adres voor alle verzorgingsproducten, machines en behandelstoelen. Dit kan een nagelvijltje zijn maar ook een complete saloninrichting afgestemd op je wensen en budget. Iedereen die niet in de buurt woont bestelt eenvoudig via onze webshop: www.pedicuregroothandel.nl. Hier profiteer je van dezelfde scherpe prijzen, service en kwaliteit als in de winkel.

 

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706