Cultuur

Intro Geschiedenis Cultuur Winkel Webshop Onze merken

Eerlijk advies

Wij snappen dat we je niet voor de gek kunnen houden met een verkooppraatje. Daarom geven we liever eerlijk advies. Zoek je een goedkope behandelstoel, dan hebben we die voor je, maar we vertellen je er wel eerlijk bij dat hij niet zo lang meegaat als een dure behandelstoel. Ben je op zoek naar een goede pedicuremotor voor ongeveer 6 klanten per dag, dan smeren we je natuurlijk geen dure Masterspray aan.

Service eerst

Het allerbelangrijkste wat je als klant wilt is dat je netjes behandeld wordt en je producten op tijd en goed verpakt geleverd worden. Dat vinden wij bij SlendersBeauty ook en daarom is dat onze nummer 1 prioriteit. Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat je product niet leverbaar is of je pakket niet op tijd gaat komen. In die gevallen kun je van ons een telefoontje verwachten. Niets is immers zo vervelend als niet weten waar je aan toe bent.

One Stop Shop

Met het drukke leven dat de meeste van ons hebben wil je het liefst zo min mogelijk tijd besteden aan zaken die tijd en moeite kosten, zoals inkopen doen voor je salon of praktijk. Daarom vind je bij ons alles onder één dak. We leveren producten voor pedicures, schoonheidsspecialistes, masseurs, visagistes en kappers. Daarnaast bieden we opleidingen en cursussen én hebben we onze eigen onderhoud- & reparatieafdeling.

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706