Winkel

Intro Geschiedenis Cultuur Winkel Webshop Onze merken

Een echte winkel

Met een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2 en meer dan 10.000 artikelen behoort onze winkel tot een van de grootste in de branche. En bij ons loop je niet tussen de grote magazijnstellingen, maar in een echte winkel. Alle producten staan netjes en overzichtelijk opgesteld. Pedicuremotoren, behandelstoelen en loeplampen worden voor je gedemonstreerd. Tot slot voorzien we je altijd van eerlijk en kundig advies.

Koffie staat klaar

Nee, we proberen je niet om te kopen met een kopje koffie. Maar hij is wel heel erg lekker en voor ons hoort het er gewoon bij. Wij zien onze klanten niet alleen als kopers, maar als mensen die we graag helpen aan het product dat ze zoeken. En die zoektocht kun je het best zo leuk mogelijk maken, niet waar?

Gratis parkeren

Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met voldoende plaatsen. Heb je iets groots gekocht, dan kun we direct vanuit ons magazijn in je auto, bus of aanhanger laden.

Bezoek ons

Onze winkel en magazijn zijn gevestigd in Westerhoven (ongeveer 10 kilometer van Eindhoven en 60 kilometer van Antwerpen) op industrieterrein Leemskuilen. We zijn geopende op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Zaterdag: 09:30 – 13:30 uur

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706