Pedicure Inloopmoment

06/12/2018

NIEUW bij SlendersBeauty: het Pedicure Inloopmoment. Dit hét Moment om samen met collega-pedicures lekker bij te praten over je favoriete vak: PEDICURE! Discussieer over de laatste ontwikkelingen, wissel tips en trucs uit of fris je geheugen weer eens op. Inderdaad, dit is ook hét Moment voor hen die het pedicurevak weer oppakken.

Om je op gang te brengen hebben we elke maand een interessante case uit de praktijk waar je mee aan de slag kunt. Een case die je uitdaagt en inspireert om jouw praktijk nog beter te maken.

Wat krijg je nog meer?

 • Soep en broodjes!
 • Elke maand een exclusieve korting!

Wanneer is het?

We organiseren een Regionaal Pedicure Inloopmoment op (bijna) elke tweede vrijdag van de maand van 14:30 tot 16:30 uur. De data voor komend jaar zijn:

 • 11 september
 • 9 oktober
 • 13 november

Meedoen?

Het Pedicure Inloopmoment is volledig gratis!

Natuurlijk willen we wel voldoende soep en broodjes in huis hebben, dus laat a.u.b. even weten of je komt. Dit kan op de volgende manieren:

Kun je door andere afspraken niet om 14:30 uur aanwezig zijn? Geen probleem! Je bent van harte welkom om tussendoor in te stromen.

Bijdragen?

Zou JIJ graag het Pedicure Inloopmoment invulling willen geven? Bijvoorbeeld omdat je iets in je praktijk hebt meegemaakt wat je graag wilt delen? Of omdat je iets belangrijks onder de aandacht van je collega’s wilt brengen? Laat het ons weten met een mailtje naar info@slendersbeauty.nl!

Tot het volgende Moment!

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706