Permanente make-up, een goede nazorg voor het beste resultaat

27/12/2014

Permanente make-up wordt sinds 1988 toegepast in Nederland en is de afgelopen decennia een populaire schoonheidsbehandeling geworden. Permanente make-up, ook wel micropigmentatie of cosmetische tatoeage, is het aanbrengen van een pigment in de lederhuid. Deze manier van tatoeëren, anders dan het echte tatoeëren waarbij de inkt in het onderhuidweefsel wordt aangebracht, geeft tot vijf jaar een gewenst resultaat. Mogelijkheden van permanente make-up zijn eyeliner, lipliner en wenkbrauwen.

Permanente make-up geeft een natuurlijker resultaat dan bij het gebruik van make-up. Daarnaast is het gemakkelijk, scheelt het veel tijd en heb je altijd een verzorgt uiterlijk. Je hoeft je niet druk te maken of je eyeliner is uitgelopen tijdens sporten, zweten of zwemmen.

Permanente Make -up

Nabehandeling

Om de permanente make-up mooi te houden en er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk om tussen de behandelingen door, maar ook de eerste weken na de behandeling, de huid goed te verzorgen:

 • Om het gewenste resultaat snel te bereiken is het belangrijk dat de pigmentatie regelmatig wordt ingesmeerd met desinfecterende en verzorgende producten. Zorg ervoor dat het niet uitdroogt, dit veroorzaakt korstjes en zal de kwaliteit van de pigmentatie verslechteren.
 • Ga tijdens de genezing niet in de sauna en neem geen zonnebank, tenzij je de behandeling goed afdekt.
 • Draag tijdens het genezingsproces geen make-up op de behandelde delen.
 • Wrijf niet over de pigmentatie en krab zeker niet aan de vliesjes of korstjes die ontstaan.

Prontolind

Prontolind is zeer effectief bij het genezingsproces van piercings, tatoeages en permanente make-up. Het reinigt en desinfecteert de huid om herstel te bevorderen.  De Prontolind producten bevatten het polyhexanide-betaine-complex. Dit reinigt de huid intensief, verwijdert de bacteriën en biedt antimicrobiële bescherming. Dankzij de waterachtige samenstelling kunnen alle plekken gezuiverd worden. Zelfs moeilijk bereikbare plekken zoals de gaatjes van je piercing.

Prontolind is verkrijgbaar in drie vormen die elkaar effectief versterken. De spray werkt ontstekingsremmend, de gel is verzorgend en de schuim werkt beschermend.  Prontolind is verkrijgbaar zonder recept, zacht voor de huid en geeft direct resultaat!

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706