Podospray MasterSpray: Dé Pedicuremotor Voor Intensief Gebruik

04/07/2017

Als fulltime pedicure kun je niet zonder goede apparatuur. Je pedicuremotor is misschien wel hét belangrijkste onderdeel van je werkzaamheden en dus moet hij het altijd doen én doen wat jij wilt, zodat je goed en efficiënt kunt werken. De Podospray MasterSpray is zo een motor en daarom willen we hem graag aan je voorstellen.

 

NSK Podospray Masterspray NBX NLX Nano IL Intralight

 

Duitse kwaliteit met Japanse precisie

Alle Podospray freesmachines worden gemaakt door NSK in het Duitse Taucha, nabij Leipzig. NSK is ontstaan uit een samenwerking met het Japanse Nakanishi en gaandeweg uitgegroeid tot marktleider op het gebied van voetverzorgingsapparatuur. Met Duitse degelijkheid en Japanse precisie produceert NSK pedicuremotoren en handstukken van zeer hoge kwaliteit. Alle motoren voldoen daarnaast aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische apparatuur.

Kwaliteiten

De MasterSpray is het topmodel uit de reeks NSK-freestoestellen. Dankzij de zware compressor heeft de pedicuremotor een lange levensduur, zelfs bij dagelijks intensief gebruik. De machine beschikt over een digitale bediening met regelbare snelheid en spray. De spray kan zelfs volledig uitgeschakeld worden. De motor past zich automatisch aan aan het toerental en uitgeoefende druk.

Persoonlijke touch

Bij een sterke compressor hoort uiteraard een sterk handstuk. Dit type Podospray is uitgerust met een dentale micromotor die zich in de voorbije jaren heeft bewezen als hét sprayapparaat voor de pedicure met een drukke praktijk. Je kunt met gemak de hele dag aan de slag. Dag in, dag uit. Bijkomend voordeel is dat het handstuk kan worden losgekoppeld van de micromotor. Zo kun je het handstuk zelf onderhouden. Dit is goedkoper én verlengt de levensduur.

Handstukken

NLX Nano IL

NSK NLX Nano micromotor met PX65L handstuk

 

Het topmodel. De nieuwe NLX micromotor is koolborstelloos, compact, licht in gewicht, maar vooral bijzonder krachtig op zowel hoge als lage toeren. In combinatie met het Pododent II handstuk beschik je over de sterkst draagbare machine op de markt. Het NLX Nano-handstuk is standaard uitgerust met LED-licht met een intensiteit van 32.000 lux (daglicht is 10.000-20.000 lux). De body is gemaakt van krasvast en duurzaam titanium en heeft een niet-allergische coating.

NBX IL

NSK NBX micromotor met PX65L handstuk

Het NBX IL-handstuk is iets minder krachtig dan zijn grote broer, maar zeker niet minder goed. De interne spraymotor met ingebouwde lichtbron geeft, zelfs met de spraynevel, altijd een scherp zicht op de behandelplek. Een lamp of loep is overbodig. Bovendien is het handstuk luchtgekoeld voor het intensieve werk.

NBX

NSK NBX micromotor met PX65 handstuk

De kleinste telg uit het gezelschap met dezelfde eigenschappen als het NBX IL-handstuk, alleen dan zonder licht. Het handstuk is uitgerust met een NBX motor, 40.000 RPM, interne spray en luchtkoelingssysteem. Een uiterst krachtig en bewezen combinatie.

Opties

Voetpedaal

NSK Voetpedaal

Sterke draagtas met handvat en schouderriem

NSK Draagtas

Hoekhandstuk 200.000 rpm (met of zonder licht)

NSK X85 hoekhandstuk

Omnicut eeltfrees

NSK Omnicut eeltfrees

Kenmerken

 • Digitale bediening. Verwissel het toerental met één druk op de knop.
 • Glad oppervlak voor gemakkelijk onderhoud.
 • Uitneembaar vloeistofreservoir van 250 ml. Zo kunt u een dag werken zonder vloeistof bij te vullen.
 • Geschikt voor zowel ambulant gebruik als gebruik in een praktijk.
 • De krachtige motor past zich aan het gebruikte toerental en de uitgeoefende druk aan.
 • Onderhoudsindicator (via lichtjes)
 • 40.000 rpm, links- en rechtsdraaiend
 • Spray is regelbaar via draaiknop en kan volledig worden uitgeschakeld

Eigenschappen

Lengte: 28 cm

Breedte: 18 cm

Hoogte: 21 cm

Gewicht:

Gewicht handstuk: 126-129 gram

Financiering

Hoge kwaliteit apparatuur is helaas niet het goedkoopst. We begrijpen dat het niet voor iedereen is weggelegd om een dergelijke pedicuremotor in één keer aan te schaffen. Gelukkig kun je bij ons ook leasen. De MasterSpray is al te leasen vanaf €43 per maand. Bekijk voor meer informatie onze pagina over leasen.

NU SHOPPEN ►

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706